Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čim ti znaš ljude \"otamo\", jasno mi je kakve ljude inače poznaješ... Zapitaj se ti malo da li je sa tobom sve u redu, pusti Zeničane na miru
vratit\' miliciju POD HITNO !!!
NAPOMENA: Ovaj članak nije moguće komentarisati.
Ma bolje da lome drveće, nego da ko u Sarajevu svaki drugi dan neko novi bude zboden ili upucan. ;)
Sarajlije jedva docekale ovakav clanak, da bi mogli ostavljati svoje glupe suvisne komentare
Zašto imam osječaj da nema velike razlike između ovig b.udala koji odmah optužuju izbjeglice ili zeničane i ovih koji lobe. Primitivizam se najbrže liječi na Golom Otoku. Natjerati ih da rade dok im se leđa ne saviju da mogu pop.ušiti sami sebi...
e kako su tako bezobrazni umjesto da cuvaju sade oni ruse ...
@ja Nisi upoznao, zato sto imas fobiju od Zenice. Nisi ni probao. Vjerovatno ne dolazis u Zenicu osim ako bas ne moras. Nisi nikad ni pozelio svratiti na kafu u ovaj grad. Papci jedni..
sad su izbjeglice krive za sruseno stablo u Zenici... Ne moze nijedan narod biti onoliko zao koliko to zao covjek moze zamisliti. I.A.
nisu to zenicki maloumnici, i ovdje ih je more kao i svugdje, raseljeni seljakluk muka mi je od tog vise
ja dosad jos nisam upoznao nikog normalnog iz zenice. a znam jedno 10-15 ljudi otamo.
nije zvaka za zenicanina
zenicki maloumnici. oni bojni otrovi iz zeljezare su im dobro odradili mozak.