Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgleda da smo mi Bošnjaci skupo platili vezanje zastava i lažnog bratstva sa lukavim latinima i fašistima pod pokriviteljstvom Vatikana i Tuđmana. Trebao je Alija potpisivat sporazum Zulfikarpašić-Miloševič i onda bi imali cjelovitu,centralizanu BIH i zajedništvo Bošnjaka i Srba.
A ti si šokac koji živiš u toj Usori ali radiš kod Bošnjaka u Doboj-Jug ili u Tešnju.
Ovi su totalno odvrnuli, ovo pohrvaćivanje je stvarno mentalni poremećaj
Utakmica je pocela, ko je najveci katolik i Hrvat u BiH..? :)
Koje su tek ovo ustase, ako bog da bit ce i Blajburg II.
Cvitanoviću ne seri svojom pričom ,do sad sam te cijenio kao obećavajućeg političara u hrvatskom korpusu ,a ti se uhvatio Čovićeve i Dodikove mantre kako će izbjeglice ugroziti sigurbost Mostara i laprdaš o arapizaciji Mostara.
...da čuju što pričaju i vladajući.
" ministar sigurnosti Mladen Mektić " ....a u presjedništvu Dragan Ivanić.
ovo sto hdz sa covicem radi je uriniranje na ave katolike u BIH .. najvece zlo za katolike u BIH je Hdz..kao sto je ostalim narodima snad, sda sbb i dr.
Ovi bi opet mogli sa turskim levacima u koaliciju.. Prošli put se završilo super i za poturke i za ustaše.. :)))
Ustaše po mjeri SDP-a
Ma ja bi predložio da se sve stranke ujedine da se skinu SDA HDZ i SNSD. U pokret za spas onoga što je iza njih još ostalo !
Ovo je pametno. Mozda bi zaustavilo iseljavanje Hrvata a,,pljacku,,bi zaustavilo sto posto.🙂
Eto vidi te covica sada jebe se njemu za hrvatima
Ne mogu smislit Čovića, ali ovo su obični fašisti. Prepali se da će Mostar "postati sabirni centar arapskog svijeta" i kažu da je "Lasić jedini stao u odbranu hrvatske stvari".
Plus su neobrazovani: "Dodig", "Mladen Mektić"...
A i ovo: "nikoga iz hrvatskih županija, HNŽ-a i ZHŽ-a"... Žao mi je lahkovjernih koji će poletiti da ove debile proglase novim nadama samo zato što malo kritikuju Čovića. Oni Čovića kritikuju jer po njima nije dovoljno nacionalista.