Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Do tog se roka za glasanje za predsjedničke izbore prijavilo 5.765 od oko 260 hiljada hrvatskih državljanina koji žive u Bosni i Hercegovini." Krivo. 260000 Hrvata u BiH inace ima pravo glasa na izborima u RH, a u BiH prema nesluzbenim podacima s popisa stanovnistva zivi oko 550000 Hrvata.
Dzaba trud i hodanje po Mostaru, kada se samo toliko odazvalo
....znači zbog toga je lipovača zatvoren........jedan sdp birač manje........
Ja stvarno nevidim nikakav smisao da ljudi koji ovdje žive i stanuju biraju tamo nekoga i određuju sudbinu tamo nekima koji tamo živeSvaka čast da hrvati iz hrvatske koji se ovdje zateknu i glasaju a ostali????pojma nemam.Kako bi se osječali hrvati u hercegovini da im hrvati koji su napustili hercegovinu i žive i rade u Hrvatskoj biraju ko če vladati u Hercegovini.Niđe veze.
..........kako........a što se onda bosanska dijaspora toliko bori da glasuje za izbore u bih.........sva sila državljana bih različitih nacionalnosti dobijala je po hr kojekakva pisma i registrirala se za izbore u bih, pa u njemačkoj, norveškoj, sad-u............dakle, veći dio hrvata u bih ima državljanstvo hr i imaju pravo glasa........ne zaboravimo i iznimno velik broj bošnjaka i srb koji su užicali državljanstvo, pa imaju i oni pravo glasa.............
@Conte sve je to meni jasno ali nije što ja da biram tamo negdje gdje ne živim vlast nekome To mi objasni ako možešT bi bilo isto da moj burezer koji živi u SAD-u meni u porodičnoj kuči određuje gdje če stajati ormar Niđe veze.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakva komedija ;)