Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko to vi?! pa vi bosanci...pa nisam ni mislila da se nisi dobro udomacio u zg tj u hr.. zasto se sramis,bosanac si i tako se u hrvatskoj i tretiras! vozdra
možda izgleda da je tako jednostavno izaći...
GogaGoga Koji ste to vi pa ja imam stan u Zagrebzu na Trešljevci odmah uz tržnicu Živim u BiH stari mje završio faks u Zg-u ja sam završio u Zg-u kao i Hr građanin ne kontam o čemu pričaš.Ja sam također iz Hrvatske rođen sam u Zg-u stari mi je rođen u BIH majka i sestra također, Ako si iz ZG ako si kavu u Ciboni ostavi poruku :) u pon. sam gore.. Za ove Euroskeptike nek glasaju kako hoće samo da vam kažem ko je god ušao u EU nije iz nje izašao. Pozdrav.
nama je jedini spas nova Juga
@titko@krivo u sarajevu nemaju sto shvatit kad mi iz hrvatske ne shvacamo i ne zelimo da shvatimo jer sa vama nemamo nikakve veze.ti pripadas bosni a ne hrvatskoj ma koliko trubio o tome. toliko. da u eu!
euROPSTVO je nista osim hegemonije bankara. Dim i ogledala, piramidna skema. EU je poput El Dorada. Ne trebamo EU, kao i Svicarska i Norveska. Samo trebamo lincati nase politicare. Svi zele van a Briselj ne da. Tko bi sada isao na Titanik?
Ja imam putovnicu i glasam za crvene i Komšića.
Ja sam isto Hrvat, i pozivam sve Hrvate da glasaju PROTIV ulaska u EU. Osim sto je EU tamnica za manje drzave, donijelo bi nestanak Hrvata u Bosni. Takodjer ne zelimo Bugare, Rumunje da imigriraju u lijepu nasu. Makar ako ne pratis politku, kao ovaj TITKO gore, nemojte glasati. ZIVJELA SLOBODNA HRVATSKA
Glasovat će se u Mostaru OŠ Ilije Jakovljevića na 8 biračkih mjesta pozivam sve hrvate da glasuju za ulazak Hrvatske u EU. Konačno da shvate ovi u Sarajevu da smo mi Hrvati jedan narod sa obe strane granice i kao takvi da pripadamo Eu obitelji.