Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
.... Samo bosna stoji ponosna ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Yesss, ercegovci na aparatima, vidi ove krišto uf, samo joj u glavi koje cipelice će da nosi.
SAMO PRIJAVLJIVATI EVROPSKOM SUDU PRAVDE U STRASBURU HRVATE DA NA LOKALNIM IZBORIMA GLASAJU U DVIJE DRZAVE STO JE NEDEMOKRATSKO I ANTIEVROPSKO DJELOVANJE.PUN MI JE K. NJIHOVE UGREOZENOSTI.
Joj presmijesno Debilizam na kvadrat
Ako je Hrvat krvav do lakata, pohrvatica mora biti do ramena.
da nisu otisli i oni piti otrov
otisli se prikaciti negdje na aparate
odrecite se zlocinaca kao svojih ideologa, osudite zlocine i zivite spokojno !
KMEEE KMEEEEE
Tuga i nevjerica... Čemu ne vjerujete kad ste svemu svjedočili, i zašto tuga kad sve znate !!?? A red je... OK....
Aparata za predstavnike, molim.....
Cirkus,sa ludim uznikom praljkom nikad dosadno nije,mislio sam da poslije uneređivanja one protuhe osuđenog ratnog zločinca sratka mladića koji se vas sasro u momentima izricanja doživotne mu robije neće biti sličnih performansa sa strane rvackih uznika,al' me demantovala bradata spodoba praljak koji je valjda skonto da u povijesti puka rvackog ostane upamćen ko svetac neki,šta li kurci mu ga znali.
Kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ooo ustašeeee, gdje ste ustaše? Jeste li tužni, bijesni, fašistički nastrojeni? Nema više skrivanja iza evropskih vrijednosti, ne, ne...
ja nam vlasti i kur.. evo i dokaza ko vodi narod nacionalisti zlocinci i sve oni najgori iz svih redova netrebaju se ni vracati vise istjerat takve iz vlasti narod vas placa da odlazite sa sjednica kad i kako hoce
Kaj o ovome veli Nevenka Tromp ? Dajte dečki sa klixa 😂😂😂😂
Jebbo ovu drzavu , puna fašizma i mentalne zaostalosti. Apsolutna podrška svima koji odu iz nje.
otisli po flasu kiseonika a respiratore sam im ja sredio ... povoljno