Komentari (360)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da Bog da vam u Hrvatskoj bilo 50 konstitutivnih, pa da vidite kako je licemjeri jedni
Ajme, kaj nam Bakir buš izbacil Antu iz središta za neizravnu taksaciju? Tisuću Gospa!
Kaže adžija Konaković "ja bih dogovorio izborni da imaju ljudi pravo birati svog predstavnika"
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Jesu se uzje8ali, ko komarci pred kišu.
Idemo uzeti DN pa lagano preuzet UIO, oporezovat pola hercegovine 🤑🤑
Koliko li su dužni kamenjarci, tisuću milijuna (bilijun) maraka? Bumo videli.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Únete a los grandes Illuminati hoy y hacerse rico y famoso. ¿Estás buscando sabiduría y conocimiento ? ¿Es usted un hombre / mujer de negocios, pastor, político, músico, médico, futbolista, estudiante? Vos si quiere ser un artista o actor famoso (e t.c) a través, conviértete en miembro hoy y recibe la suma de $ 300,000 dólares semanales con un carro whatsapp +919619915236
hoćel potomci križara i fašista još pričat da su to evropske vrijednosti?
Sto reći o ženi, koju je BiH hranila i plaćala da bi ona radila protiv nje.Karakter 0- mizerija.Nema tO veze sa pravima Hrvata u BiH, koja ničim nisu ugrožena jer Hrvati drže glavne resurse u BiH, nego sa nastavkom pljačke koja je moguća jedino u neuređenoj državi BiH, što je interes pljačkaških struktura, koje zastupa ŽELJANA ZOVKO.
BiH  mora raskrinkati djelovanje Željane Zovko, koja sve više djeluje kao srbijanski agent i prijatelh Dodika u dogovoru nastavka razbijanja BiH i kontinuiteta djelovanja osovine Milošević- Tuđman, odnosno Karadžić- Boban.Riječ je o POLITIČKOM TESTAMENTU ovog četverca na Željanu Zovko personalno a institucionalno na HDZ HR i HDZ BiH. To pametni parlamentarci u EU vide i znaju, jer su međunarodni sudovi već osudili konkretno taj četverac a isto slijedi i za testamentne sljednike.
Hrvati su EU odavno....
Sreća što se ne pitaju nizašto za BiH,🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂🤣😂😂😂😂😂😂😂
zamislite situaciju i pitanje pa koliko tog naroda o kojem vi pričate ima, odgovor maximalno 400 000, pa jesu svi na jednom mjestu, pa nisu, pa toliko se dnevno vakcinise u EU čak i više.
Jeste li narodi ili nacije.... ja koliko vidim u pitanju za popis popisivane su i neke nacije.....
A , šta bi drugo Željanica mogla palamudit , nego nacional-apardhejdske ublehe , štovatelja uzp-ea..No , đaba...Bajden je prošle sedmice izdao naredbe , i EU ga samo prati ..A, ti Željanice , kad je konstitutivnost tako dobra , predloži "njeno" vračanje u Cro, ...pa ćeš vidjeti kako će te "progresivne i demokratske ideje " biti dočekane , u lijepoj vašoj...
Muslimanska Europa protiv majoriziranih ´rvata.
Veliku tragediju su izazvali aspiranti isti takvi kao vi na teritoriju BIH a protiv ćega su se borili mnogi BOSANCI svih konfesija muslimani,pravoslavci,katolici,ateisti i popustite nas više rješajite svoje probleme.
Glup i netocan iznad naslov, "Nezadovoljstvo u Briselu". Nije nezadovoljstvo u Briselu "saka jada" hrvatskih nacionalista nego nezadovoljstvo sljedbenika herceg-bosne i HDZ politike podjele BiH.
Znaju oni dobro da ih Bih polovi na pola... I onda preko lokalnih izdajnika koje podkupljuju nasim parama usporavaju nas napredak.
Ja samo ne kontam sta vi bosnje rezonujete rezolucija eu ne moze ni donijeti, niti oduzeti konstitutivnost jednom narodu u bih, to je sve garantovano dejtonskim sporazumom koji se NE moze mijenjati bez saglasnosti rti naroda, i zemalja potpisnica tako da ovo sto eu prdi nikoga ne zanima, amerika je nedavno rekla samo secdejton prizna, i nemaizmjena bez konsenzusa, tako da samo laprdate bez veze
Cro fasizam se mora zaustaviti!!