Komentari (269)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj vojni helikopter u BH teritorij, radi tamo sina od nekog HDZ-ovca i ustase. More mars u tri pm ustaske
@ senti.su.pak pise: \"obtuzujete\" - to je taj pravopis nebeskog naroda !! trudi se bijednik da pise ekavicu pa mu izleti \"pjeva\" ... jao kako su jadni breeeeeeeeeee.. jao kukulele mlogo ste bre jadni sMRDI !!! :)) svi se vas boje.. evo mi se povukli u tribine , kupili pop-corn i cekamo nastavak sa vojvodinom.. da vam se smijemo jer ste vi narod za cirkusa.
čiji?...vojni.?..hahahahahahahahaha...CRO ili ti HRV...!
kralju jes ti dementan ponovio si to jedno dvajs puta
tamo gdje zive hrvati, Hrvati ce i odlucivat ko im sminje i moze posjteiti teritorij a vi baliidjani mozete sebi jajceke da izgrizete od muke. vase se ne pita ni u sarajevu 100% a kamoli u RSu ili Herceg Bosni
Stvarno ovdje 90 % kretena komentarise ... Pa ne mogu vjerovati da ima ovakvih komentara kada je u pitanju spasavanje necijeg zivota ...
http://www.vecernji.hr/vijesti/drama-stadionu-mostaru-dvije-drzave-spasile-djecaka-clanak-179048 Drama na stadionu u Mostaru: Dvije države spasile dječaka Nakon što se iznenada srušio, šesnaestogodišnjem Jozi Čuljaku u mostarskoj bolnici otkrili su na mozgu aneurizmu veličine 22 milimetra. – Proljetos sam izgubila muža, srce ga je uhvatilo, a sad mi je i sin u bolnici... – potreseno nam je rekla Vera Čuljak, majka 16-godišnjeg Joze, u čije se spašavanje na noge podigao državni vrh Hrvatske i BiH.
Trebel sem puno vise goli otoka otvorit. Vrag bi znel !? P.S. cuvajte bratstvo i jedinstvo kao zjenicu oka svoga
ma šta politizirate, sasvim je nebitno čiji je helikopter i koje je mali nacije. btw. čisto sumnjam da nije imao dozvolu bh vlasti za prelet i slijetanje.
Je l\' Komsicu je su li siv sesnestogodisnjaci isti u mostaru?
Idi ocisti cmar pas ti majku vlaxadijsku, hej smrdonja..dzaba mirise koristis jer vlahaluk se nemoze prikriti..vlasinooooo...FUj...;) Fala ti veliki Boze sto mi nisi odredio da budem od ove pogane pokotije ,nego cisti i casni Bosnjak, sin stare Bosne i vjere prave.
muhamedanci, s.e.r.e.m vas se u iftar. W sada nakon prikladnog pozdrava, da vam predocim da nemate vazdusni prostor, namate vojsku, nemate teritorij, znaci nemate nista, ni drzave, ni vlasti...... Za pozdrav vam se p.o.p.i.s.a.m u usta da imate cime zaliti iftar.
\"Nakon što je dobio odobrenje za prelet u BiH, helikopter je u 20.30 sletio na stadion NK Zrinski u Mostaru. Tamo je ukrcan pacijent na opće iznenađenje gledatelja i igrača utakmice prvenstva BiH između Zrinjskog i Slavije.\"
@ sentinel, obilic i ostal srpska kompanija pa sto ne krenete vise silo nebeska i zbrisete nas bosnjake kad ste tolko jaki... sto se oslobodite RS, sto se nedignete protiv vlasti BiH kad ste tolko jaki... kad je SRBIJA iza vas... sto vise ne krenete, samo pricate, nista djela
kako moze ustaski helikopter ulaziti u teritoriju nezavisne bh drzave,