Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravi domoljub, pa jel se ovako predzidje brani... 🤔
Meni žao čovjeka. Nadam se da će ostali bezbjedno proči i Hrvatsku, samo da rasterete USK i Bosnu i Hercegovinu. Dodik im je "otvorio" granice na Drini pa ih usmjerava u FBiH. Čoviću pamet u glavu, "otvori" i ti "svoju" zapadnu Hercegovinu, Organizuj prebacivanje migranata preko granice. Šukni ga Kolindi a učini konačno korisnu stvar za Bosnu i Hercegovinu. Eto spoji ugodno sa korisnim.
a more se i para naklepat.
Stoka rvatska
Većina ovih migranata će završiti na teritoriji pod muslimanskom kontrolom... Kažu da je već ove godine u školu upisano 70 migrantske djece