Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dolazi da poducava ovce da vise vole njegovu zemlju od svoje vlastite
@SvetiJuraj ne ti si nesto pobrkao, sta ima veze ako imaju domovnici, jer ti bitnije gdje ti zivis, kakva ti je okoline, zrak, plata, posao, penzija, budzet,skola, zdravstvo tu gdje zivis ili ti je bitnije to u tamo nekoj drzavi miljama daleko od koje ti nemas fajde i jedino te se sjete pred izbor ko fol sa nekom pomoci....nikad necu shvatiti bosanske katolike koji primaju platu ili penziju iz bosanskog budzeta a iskrivise vratove gledajuci hrt i kupujuci hrvatske proizvode...rade protiv sebe
Dzaba sve UZP ostaje kako rece Nobilo hihihijij
Samo jedan predizborni potez uz cirkuzsku tačku. Kad dovode klovnove, nek' povedu i slonove (femininum)!
SDA je osovina podjele Bosne, islamistička politika je uništila Bosansku naciju i zemlju, nikad većeg i boljeg saradnika Zagreb i Beograd nisu imali ovde ..ako ćemo iskreno, ovo što sad imamo, podjelu na 3 entiteta, mogli smo završiti i bez rata .. ali je Alija znao da ne može homogenizirati sve Bošnjake kao muslimane i da bi tu izbio sukob ..
Bosnjake postujem ali Hrvati su pest, hrvati su zlo.!!Tu naciju jednostavno treba iskorjeniti da bi se moglo normalno zivjeti na ovim prostorima..
@vinkomir2 Srbi su čistili uglavnom srpska područja, a Hrvati sve redom, gdje nije bilo nijednog Hrvata... prouči svoju povijest malo, zato čovjek i kaže. A Muslimani su najmiroljubiviji bili cijelo stoljeće i s njima se može živjeti uvijek.
iskorjenim ti mater.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Operacija slamanje. Posjetu je uprilicio da slomi svaki otpor Hrvata koji ostaju na vjetrometini, nakon sto se realizuje prostor treceg entiteta, kojim planom bi ovim Hrvatima, koji bi geografski ostali izvan treceg i sad ih treba pripremati za preseljenje, sto je cilj Plenkoviceve posjete.
treći će biti, kao i razlaz, a hrvati će tu i dalje ostati.
plenki, anemicni poluustasa na baterije, birokrata po vokaciji. Sta li ce nam sad 'pametno' reci... Doduse, pravi je par onoj glupacici s pantovcaka, kaj ne...
Andjeo civaj vehabija
Andjeo civaj vehabija
To sto dolazi neka dolazi i treba dolaziti a sto se gradnje mosta tice to bi ja na medzunarodnu arbitrazu pa neka struka odluci upravo onako kao sto je u slucaju sa Slovenijom za more
@SvetiJuraj Ma sta ce ba otici? Kome? Sta? Nije devedesetih moglo otici, a sad? E moja budalo.
Nije otišlo jer mi nismo htjeli, drugi put hoćemo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ŠTAJE, ŠTA HOĆEŠ,??? PED-ERU JEDAN.
Hajd izgradite taj most, da više o tome ne slušamo.
Nije u posjeti BiH nego ko i Tuđman u posjeti Hrvatima u BiH ! Zna se kakve su posjete premijera jedne zemlje drugoj i kome i po kakvom protokolu !
Sto malo i u posavinu ne odes pa to je hrvatska zemlja
@SvetiJuraj U pravu si nisam vidio prvobitno
Odmah suspendovati diplomatske odnose sa ovom ustaskom tvorevinom
@SvetiJuraj no question about it