Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nisam ni za mamica niti protiv al ako ga drzava izruci onda smo debili svoje vrste koliko se kriminalaca ratni zlocinaca krije od bh pravosudja u hrvatskoj i nece da ih izruce zato i mi ne trebamo njega izruciti dok oni prvi ne promjene svoju politiku
moze ali vi prebacite nama koji se skrivaju kod vas i to je to
@SplitskaRiva malo produzi listu
Igra oko keša. Kao ovi ga traže a u BiH će mu reći da malo "potkuje" da ga ne izriče i na kraju se rastale. Korupcija za prvi godinu fakulteta u Travniku. Predmet "potkuje me, loše mi je.
mijenjajte sudiju Lejlu Fazlagić i ubicu navijača hordi zla za mamića!
Mamicu preseli se u Sarajevo. Tvoji kamenjarski srbi ce te izruciti Zagrebu. Valja se pokazati Hrvatom. Cim im Zagreb da znak, onaj Covicev ministar pravde ce te izruciti.
Evo Vam odmah Mamića, ali prvo vi nama izručite Antu Jelavića i zeta Bože Ljubića.
Mamicu preporucujem da se preseli u Sarajevo Gore u kamenjaru ce ga srbin covic garant otpremiti.
Hocete trazit ali ga necete dobit
NECEMO GA IZRUCITI. IMATE I VI NAMA IZRUCITI JELAVICA.
Kad nam izrucite desetine kriminalaca i Sejlu sudincu, onda cemo pricati o Mamicu...
@SplitskaRiva isporucit cemo vam khurac. Mamic nek dođe u Sarajevo i nek se ne brine. Kad hrvatska isporuci Jelavica i ostale koje bosna trazi opet vam necemo isporuciti Mamica.
Onako kako ste vi nama izručili Antu Jelavića (biv. člana državnog predsjedništva) tako ćemo i mi vama Mamića.
Jedino razmjena, vama vasa govna a nama nasa. :)
Nedamo Maminja