Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala ljudima, teška vremena otkriju prava lica...zato...
I mi smo slali pomoć za Zagreb i Petrinju. Kačili šahovnice na fb, i osvijetlili Vijećnicu Hrvatska je uvijek imala ljubav kod Bošnjaka. Tako će i ostati. Ove trenutne retarrdirane njihove vlasti će se promijeniti i Plenković i Milanović. Doći će neki novi Mesić i Kosor.
Mesić je ustasha sudeći po snimcima iz ratnih godina, a hrvatima takvi ne trebaju
golemo ovih 10 km o kojima se danas pisalo.
Gasili bi oni i u Jablanici, samo pitat treba. Ali Sejdo neće da tapi. Važniji mu ego od požara jer je svasta palamudio.
Možda je bilo do VISINE 10 kilometara
Hvala im od srca ljudi moji ako se nismo raspametili odsad trebamo uzet govnjivu motku i rastjerati naše političare
10 km od granice :) Klix lupa li lupa :)
Od svih ljudi, najgore su pijanice. Dakle, Sejdo janjičar je osigurao to mjesto. Da je radija ma zbližavanju koliko na rszdvajanju BiH i Hr, Bosna bi najviše dobila S ovako...
a za ovo ne treba dodikova saglasnost?
Smješno je kako ovi iz Hercegovine uvijek negativno komentarišu Bošnjake i BiH u ime Hrvatske. Svako normalan zna kakav stav imaju Hrvati o tzv. velikim hrvatima iz ercegovine! Nikad od pravih Hrvata nećete čuti negativne stvari o BiH.
ima li hvala hinjo?
Željko vam je i 2022 majorizirani
Bum vidjel
Hvala Hrvatska..
ima li hvala Zeljko?
nema, pijana svinja ne zna ni mu dobroga reci
4 komada ima hrvatska. Bravo komsije i hvala. Fala i vladi na ničemu!
Ispravak ,6 komada ima. I to svi ispravni
otjeralo srbe s Bogodola ,nijednu im kucu nisu popravili pa sad gase oko hrvatskih vikendica?
pa sto bi im popravili, i muslimanima svijet kuce popravio po podrinju, a oni se zakotili po gradovima ko zohari, nece opanak sa asfalta
...prodiremo sve dublje i dublje u teritorij
Ko uradi trun dobra vidjet ce ga ... lp
Zaboravite polikitu...budimo ljudi....bilo gdje i bilo kada.
👍👏👏👏👏
Hvala bratskom narodu Republike Hrvatske a hvala i svim pilotima i ljudima koji su osiguravali logistiku prilikom gašenja požara u mojoj zemlji. Neka ovaj gest naudi svim nacionalistima koji žele upravo suprotno.