Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SIKTER !!!!!
Pomiluj me po glatkom Tvrtku, papanko kriminalna!!!
crkni, glupaco!
progovorila konačno. De Borjana, reci nam, šta si ti kao predsjednica FBiH učinila da se popravi stanje hrvata u FBiH. Evo 4 godine si imala na raspolaganju. Pri tome da ne računamo tvoju platu, paušale, odvojene živote, prijevoz, dnevnice... ŠTA?
Za sve su drugi krivi :(
ZNAMO MI BONA PO PREZIMENIMA ODAKLE JE KO SISAO U CARSIJU.
NARAVNO DA NISAM IZ VITEZA.CUJ VITEZ CARSIJA.HAHAHA.ZNA SE GDJE JE I STA JE CARSIJA.ZNAS LI TI BONA GDJE BI TO MOGLO BITI.NIJE DALEKO ,U SUSJEDSTVU.
EE BORJANICE DA MI JE ZNATI ODAKLE SI TI I OD KOJEG SELA KOD VITEZA.SIGURNO SI ONA STO JE DOSLA U CARSIJU KAD JE RAT POCEO.JA TE NIKAD U GRADU VIDJELA NISAM A MI SE SVA GRADSKA RAJA ZNAMO I IZ CARSIJE I IZ SKOLE A I IZ DISKOTEKA I KAFICA.ZATO NAS I NEMA U POLITICI.NISMO PODOBNI.
18. Građani su na ovim izborima rekli ne nacionalnom , ne etnokraciji i da Građanskom, to je činjenica koja obvezuje Netočno, to je reklo samo 17 posto građana i to uglavnom građana iz bošnjačkog korpusa, s tim što glas za SDP ne znači nužno ne nacionalnom. Mnogi Bošnjaci SDP su doživjeli kao radikalniju zamjenu za Silajdžićevu SBIH. Glasovi to lijepo pokazuju
Ma kome ti to pričaš pačoglu.Ti i tvoj kleptoman radite na razvaljivanju Bosne i neformiranju vlasti.Nemože proči vaš stav o komadanju Bosne i Čovića za mandatara VM pa kad bi se do uspostave vlasti čekalo sto godina.Spustite se na zemlju, zemljani.
koje nebuloze ova prica,i ona i covic.pa ako ima u bih oko 400000 hrvata s pravom glasa,a na izbore ih je izaslo oko 250000,oba hdz su zajedno dobila 118000 glasova.kako to moze biti 90%,pa za kakve klempe vi nas smatrate. ovako proizvoljno imate nesto vise od 50% ukupnih glasaca ili 27-8% ukupnog hrvatskog stanovnistva u bih. zaista ako mislite da niko bas ne zna matematiku osim vas ili mozda imate neke svoje teoreme,grdno se varate mozda neka zbirka zadataka iz matematike by d.covic cccc prestanite s nebulozama,svak moze otici na stranicu izbori.ba i javno sve pogledati jedino sto zelite su fotelje i to nove,ne rasklimane i to dobro tapacirane
USTAJ U D B O , pendrek u ruke pa opici po bagri !!! Nikad tu vise zivota biti nece u toj politprcvarnici Bosni.
Bosanac sam i dao sam glas ovoj gospodži jer sam uvidio na šta je sve spreman SDP e tek kad formira vlast SDP če imatisituaciju ko u Egiptu zato što mu taj scenarij se odavno sprema samo neznam gdije če biježati pozdrav od SPAVAČA Iz Bugojna
@ osmatrača... Šta ti je moj susjed Lužanjski kriv ,šta si se njega svezao..Borjanice veliki + nismo mi Hrvati ništa krivi a i nema uspostave vlasti bez nas.
Ko ova?!!! Bitan neki cinbenik.
Poslije oglašavanja Borjane Krišto trebao bi se i oglasiti Ivo Andrić-Lužanski(selo Lug kog Živinica)i ugođaj bi bio potpun.
Ma da vi ste uvijek najmanje krivi. Vi ste narod bez gresaka i savrseni ste. Skupo ce vas NE znanje vase kostati. Tvrdoglavi ste bez kraja. Bilo bi lijepo da se pokrivate u granicama vasih deka. A vi bi goli i gladni da vladate ?