Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma samo nek prebacuju, pametni. Ko nam je kriv što se ne pozabavimo ovin ozbiljnim problemom.
Psihopata odgovara u svoje ime: ODJEBI.
Ima li ih BiH dje vratit'? Dosli su odnekud, nisu se teleportirali tu... 🙄
Jadni ljudi. Kome ih mi vraćamo?
Kad gospodin Erdogan otvori granice pa horda krene za EU nema vam spasa...
Sve u BiH. Sve migrante.
A ko nama brani da ih vraćamo nazad Srbiji ??
Samo?! Premalo!!!! Na tisuce ih ide raditi belaj po tuđini i zivjeti na tuđi račun
Bošnjaci paćaju prijvoz vakom migranata do Hrvatske granice. Uz samu hrvatsko bosansku granicu, napravili su prrihvatne centrre , odnosno logističke cene za prbacivanje migranata u Hrvatsku i dalje u EU. I onda Hrvatskoj dijele lekcije o pravima migranata
Nece migranti u drzave gdje i sami stanovnici iz tih drzava bjeze raditi u Evropu (Hrv, BiH,Srb), nego hoce u Njemacku i skandinaviju. Niko nije prihvatne centre pravio to su improvizirani kampovi, koje su migranti uz pomoc organizacija(NGO) zbog blizine granice skoro sami osnovali. Trebaju se formalnosti postovati ako se utvrdi da je migrant iz BiH usao, postavlja se zahtjev i taj bude vracen, a ne bez dokumentacije iz svega na silu preko granice. To nije Evropski nacin.
ko sad oni broje koliko udje pa nam isporucuju ..
Mislim da Mektić ima najtočnije podatke, on ih dočeka, sprovede kroz BiH i pokušava ugurat u HR. A ne vjerujem da ne kapne i koja u džep ;)
Svi ih vrte u krug. U uredjenim zemljama te deportuju kuci!!!
i ovaj klix je propo ko kauč 😂😂😂
Hrvatska policija nije efikasna. Nije im smio promaći nijedan.
Onolko koliko je bilo potrebno i šta pravite senzaciju od tog, kad mi neznamo istočnu granicu cuvati nek bar oni svoju čuvaju.
Pa i mi trebamo učit od Hrvatske
Sve što ne radi slati u rudnik Kreka, Đurđevik i Banovići! Brzo će se svi pokrenuti i uhvatit posla, a migrantima neće pasti na um da i ko turisti svrate u BiH.