Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svim našim susjedima katolicima u Hrvatskoj, želim sretne nastupajuće blagdane ! Čestitke se ne odnose na one koji rovare i rade protiv interesa naše države!!
Hrvatska nema drzavne politike... to na sceni sada je grubo silovanje demokracije od strane Hdz i ratne politike ...
DRZAVA od kriminalnih politicara koji stite mafiju iz 1991 koja pokusava da otme imovinu BIH i Srbije ali su svjesni da ne mogu jos ce da plate za propadanje imovine pa neka oni stite kriminal.
Iako su mnoge stvari nepovratne, ali stetni potezi mizerasa SDA u koalicionim odnosima sa HDZ-om na drzavotvornom, pravosudnom, privrednom, finansijskom i rusilackom ekonomskom planu, bi za BH blok, ako bude BH blok za koji se izdaje, takva iskustva sa takvim posljedicama da budu uzeta kao polazni orijentir i da se sa HDZ-om uspostave sasvim drugi odnosi i pravila.
sudbina svih Jugo banana je da svi svoju šetaju kožurinu a ne tuđu uz rusku pesmicu :kakalji kakalja
Hr poltika se ne bavi BiH državom, nego BiH Zakonima , prvenstveno izbornim. Ustvari, kad bi se BIH ili Federacija i htjele priključiti HR, verujem da bi 90% Hrvata bilo protiv. Najbolje je da svako upravlja svojom državom i životima, a ako postignemo taj život "bez mržnje", svi će mo biti na dobitku. Bolje i dobar susjed , nego loš ukućanin.
@tiramola A od kud pravo jednoj drzavi da se bavi sa zakonima druge drzave. To bi bilo isto da se Bosna bavi zakonima Austrije....
@SamoNekSeNePuca Zato sto muslimanski narod bira hrvatskom predstavnika, sto nije u redu. Osim toga Hrvati nisu manjina nego konstitutivan narod, prema tome imaju pravo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čestit Badnji dan hrišćanima koji danas slave! Ugodni svi predstojeći praznici svima, a posebno 9. januar datum rađanja Republike.
Najniže što čovjek može pasti jeste - da postane navijač. Onaj što iz prikrajka viče :"Hajmo naši i tako jeeee !". Kao da vlastiti život više nema već živi za neki event i neki skandal. I onda se javi , kako on nešta podržava , u svjoj malenkosti - beznačajan navijač.
necu ni da citam......slazete vi odnose vako nako.......ali vama odgovaraju neslozni odnosi......licemjeri od nasih politicara do EU...........
Da nema Hrvatske vi ne bi imali sta pisat.
Klixovi "lovci na klikove" ponovo jašu, očekujem 350-400 komentara sa bolesnim izjavama mržnje uz snažne primjese balkanskog primitivizma. Sve u svemu odličan naslov (članak ionako pola komentatora neće ni pročitati), da se započne dan i ispuni dnevna norma klikova.
U unutarnja politika se najviše bavila Bosnom i Hercegovinom...