Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo neka Bih uspostavi red na svoj granici gdje migranti ulaze. A drugo neka uspostavi red da migranti ne izlaze gdje im se hoce. Hrvatska je sad kriva sto vraca migrante od tamo gdje im dolaze? Sta rade slovenci na svojoj granici? Vracaju ih nazad. Zasto Bih ne vraca migrante Srbiji?
@SS777 Zao što se radi o očitom dogovoru Srba i Hrvata (kao mnogo puta do sada) da se BiH trpa migrantima u cilju destabilizacije mira i stabilnosti.
@SuperBone: Taman posla. Pa Hrvatskoj je strateski i vitalni interes imati apsolutnu stabilnost i prosperitet u samom srcu ili svojoj geografskoj utrobi, a to je BiH. Sto je pak Srbiji u interesu, ne znam, ali znam da Hrvatska ima interes da joj neposredni i najvazniji susjed s kojim je sljubljena i geografski i gospodarski i ljudski bude najstabilniji i najzdraviji jer ako kihne BiH, i HR se razboli.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Sta se bunite Balije kad vam je HV usla i oslobodila vas tad se niste bunili sad se bunite. Nek vam zavedu red kad vi neznate ,dozvoljavate migrantima da rade sta hoce i setaju se gdje god hoce bez ikakve kontrole. Vratite govna odakle su dosla i nece vam niko ulazit preko granice.
A dje je BIH policija u Tom djelu?? ...u kaficu ili kockaonici
Šta bi vi htjeli? Rješavajte vi ulazk izbjeglica u BiH. Ulaze kako hoće i kuda hoće. E Hrvatska je uređena država i nema ulaska na naš tertorij kroz šumu.
A jes vam se nadigo na Hrvatsku,imate li što u jajcima.
Neka ograde granice sa Ogradom visine 4 metra i ostave samo 5 granicnih prelaza i üproblem rjesen
Hahahaha, kršeći njihova ljudska prava?? Lol. Koja su to prava? Da ilegalno prelaziš granice, stvaraš probleme, nasilan si, agresivno djeluješ na većinski narod.........i kad ti to ne dozvole onda kao kršiš njegova prava? f.o.r
Ma ne prelaze oni granicu, nego kako migranti bježe, tako pomijeraju graničnu liniju za sobom, pa se Hrvati slučajno nađu u obranom grožđu. Nemojte tako, ipak to Kolindica najbolje zna objasniti.
Sve Eu drzave zatvorile granice za migrante a Bosna otvorila,to su politicke igre nista drugo.
@SS777 glupko nema HR policija pravo da ulazi na teritoriju BiH!!!
@SS777 glupane
hapsi Mekticu toga Galica koji nema pojma,jer sluša gazdu, ko mu sve prelazi ilegalno granicu a sam je priznao isto, dovoljno za bajboka, a sta je to on radio
Samo jako
Na Balkanu jedino BiH postuje sporazum o readmisiji.
Kakva ba bih To je ko sito Samo zbog bosnjaka postoje granice i oni se kontrolisu
kad nista vise nije sigurno onda je bas sve moguce. bice svega kosto gledam