Stigla četiri zahtjeva u BiH
0
Hrvatska traži izručenje Ognjena Šimića
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I sta reci kad smo juce vidjeli kako rade sudovi i to na primjerima Bicakcica i Covica. Jel tako sudit i tuzit? Ja bih to sve na po sto godina i tacka, sve u zatvor i tacka, i samo zatvore da imamo, a ja da budem upravnik i tacka!!!
Dokle cemo mi skupljat zlocince, a ovaj je samo za mito optuzen tamo, sto vala i nije neki prekrsaj, po toj logici bi pola Hrvatske mogli pohapsit, sto zbog korupcije, sto zbog utaje, sto zbog kradje, sto zbog svasta nesto. U demokratskoj Evropi ovakvi plate novcanu kaznu i nastave sa radom.
Ja mislim da prvo Glavasa treba izrucit i tacka!!! Sramota za nasu BiH od Bosfora do Beca, da drzimo jednog takvog zlocinca, izdajnik Tihic i izdajnik Izetbegovic mladi i vidjeti ko je dao pasos jednom takvom kojem se sudilo za ratne zlocine, to je krivicno djelo u svakoj normalnoj zemlji!!!
ma isporuciti gov*a,kad je trebalo da bude u BIH pobjego\' je u Hrvatsku, koji ce nam sada ku*ac? doso\' u BIH da se krije,da nije napravio glupost jos uvijek bi se kleo u Hrvatsku ko\' u svoju zemlju.FUJ
PA KOLIKO IMA SRPSKIH ZLOCNACA PO BIH-I, SRBIJI, ENGLESKOJ, AMERICI, FRANCUSKOJ, NJEMACKOJ, CRNOJ GORI, RUMUNIJI, SPANIJI, SVEDSKOJ, AMERICI , KANADI, ARGENTINI, ITALIJI, AUSTRIJI, CESKOJ, SLOVACKOJ A NAJVECI RATNI ZLOCINCI SE NALAZE U RUSIJI!!! IMA NAJMANJE DVESTA HILJADA SRPSKIH RATNIH ZLOCINACA PO CIJEOJ ZEMALJSKOJ KUGLI I TREBA POTJERNICE INTERPOLA PTOTIV NJIH KO I GLAVNOG MISLIOCA I ORGANIZATORA SVIH ETNICKIH CISCENJA U REGIJI DOBRICE COSICA, KOJI JE INICIJATOR SVIH GENOCIDA NAD BOSNJACIMA, HRVATIMA, ALBANCIMA, CRNOGORCIMA, MAKEDONCIMA, MADJARIMA , BUGARIMA ITD... POTREBAN JE JEDAN CENTAR KO SIMN WIZENTHAL DA GODINAMA AKO TREBA PRATI I HAPSI SVE SRPSKE RATNE ZLOCINCE NACISTE!
okruzni sudija reko 5 godina,5 godina strogog zatvora...
u bajbokanu...Remetinec ga ceka,hahahahahaha...mozda i Zabela.....