Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zeljko Komsic do pobjede !!!! Smrt etnonacionalistickim strankama iako je pravilnije ih nazvati nacifasistickim.
@BosnaUAmanetu sta ne skines onda jedinog fasistu i nacistu izmetbegovica?
@burek1od1sira pa ja sam za to da se skine smradina oca mu mrtvog. Ali nije jedini kao sto ti impliciras trenutno najveci fasista je cirilicar dragan
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
a sta ja kao bosnjak hocu da glasam za covica ... jel to sada njemu odgovara ili ne? ko odlucuje o tome kada se ne zna ko je glasao ... sta ako se na ovoj politickoj sceni pojavi hrvat (tesko) koji odgovara i nacionalnim hrvatima, a i hrvatima/bosnjacima koji teze ka gradjanskoj opciji BiH, jel on ne moze biti izabran zato sto nije iz nacionalne stranke?
100% u pravu...Komšič će nam samo ujebat ionako ujebanu situaciju...
Ja nisam da se Zeljko kandiduje,bio je brate 2 puta i sta je uradio:Ništa!
⚜️🇧🇦JA MISLIM MI MISLIMO, DA ĆE GOSPODIN KOMŠIĆ BITI NOVI TITO. 📨🗳ZA KOMŠIĆA!!!!!!!
A kao produktivna je ona težnja hrvatskih stranaka koje nastavljaju ciljeve agresije na BiH i dalje cijepanje na nacional-fašističke ogranke. Treba težiti onome čemu i Hrvatska i svaka druga država EU teži, a to je demokratije i PRAVO GRAĐANA, uz zaštitu svih grupacija po bilo kojoj osnovi, što je već ugrađeno u propise EU. Prihvatanje težni hrvatskih stranaka je vraćanje u rati nije napredak.
Ako je Komšićeva kandidatura kontrapoduktivna onda nam dovedite nekog Fašistu da se hrvatima omogući crtanje kukastih križeva i obilježavanje fašističko-ustaških rituala i pozdrava. e Moj Bože kakva smo mi svinjarija od zemlje sami sebi dovodimo zlikovce i kriminalce. Pa gdje ima više korupcije nego u SDA ?
Vidi se da je i hrvatski 'gradjanski izborni korpus' podijeljen kao i bosnjacki, velika steta, ali to nije nista novo jer svi u politici na kraju krajeva hoce samo fotelje! Ili, ova Hrvatska stranka je ustvari hdzovski trojanski konj.
ovdje je definitivno trla baba lan.
U BiH treba uvesti amerčki presjednički sistem !!! Možeš biti biran 4 ili 8 godina. I nikad više !!! A i na čelu strane !!! BiH bi se promjenila u kratkom vremenu !!! E onda bi oni koji su izabrani dobro razmišljali šta rade tokom mandata !!!
Gospodo iz HS BiH, dali primjećujete da se podvrgavate želji jednog Čovića, naspram jednog Komšića. Oba su Hrvati, tako se deklarišu, a jednom bi ste dali prednost i još u to, da pomogne Dodiku da izazove ne podjelu, već rat. Valjda misleći na onu 2 na 1. Loš račun, građana je 3 svih fašista i lopova je 1( 3:1) u Bosni i H!
najkontraproduktivnije je kandidovanje pripadnika ili sljedbenika kriminalno zločinačke grupe hzhb. od toga ne može biti ništa kontraproduktivnije.
Dok god jedna strana zeli arapstinu u BiH nema tu kruha
Slavo Kukic prvi u hrvata a naravno i mi cemo ga podrzati!To je demokratija a ne samo u se u u svoje kljuse!!!
Naprotiv, veoma je produktivna...
Veoma mudra konstatacija, nema šta. Vidi se da je neko "učen" ovo napisao. Uvjek će ovo biti kontraproduktivno... Ovdje samo parola "ne talasaj"... To je moje!!!
Prvi put cujem za ovu stranku ....