Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To ti je ono.. Platis drzavi sve moguce poreze i zdravstveno+ pdv i onda ti oni naplate testove koji dobiju od donacija hahahahahhahahahahahahahahaha
Biće Ferarija i Bugatija poslije ovoga po Sarajevu.
NAŠE JE DA ŠUTIMO I AMINUJEMO!!!! NAŠI LIDERI SU NAJPAMETNIJI I NJIMA TREBA VJEROVATI!!! !!!!
Kako li je naš Fadil? Koristi li respirator ( registrator) što su naručili? Da li mu ko dolazi od kolega političara u posjetu? Da li mu je Fikret poslao malina? E moj Fadile, niko ne piše o tebi.. Drž' se Fadile!
Kad je vreca brasna bila svagdje po 1.000 KM, kod Rahmana je bila 950 KM.
Ne do Bog nikome da ga muka natjera da mora davati pare da bi isao na more.
Poslije milionske kradje ovog naroda sa aspiratorima slijedila je prodaja doniranih maski i sada isto tako doniranih testova i to po zelenaskim cijenama. Postoji li ikakvo tijelo u ovoj yebenoj drzavi koje stiti obicnog covjeka? Ko god glasa za SDA dabogda mu se ruka osusila.
Zato je KCUS u plusu,....... mislim finansijskom.
E ko jos ovo može nazvati državom????? pod hitno ovoj tvorevini ugasiti aparate, koji je drže u induciranoj komi.
Tačnije,uopšte,preduzeća🤣🤣🤣🤣🤣
DaBogda nam dusu uzeli!!!!
Ljudi traže sreću van granica BiH iz razloga što je standard života bolji, što nema muljanja hem od strane države hem od strane preduzeća. Sve je transparentno i pošteno.
Na Klix-u nigdje ni riječi o pronalasku masovne grobnice na lokalitetu Rostovo, istočno od Bugojna. To područje za vrijeme rata bilo je pod kontrolom tzv armije BiH, Selme Cikotića i Dževada Mlaće. Počelo je pronalaženje nestalih Hrvata iz muslimanskih logora u Bugojnu, mada su zločinci pokušali sakrit zločine.
kad je bila pandemija bili su humanitarni i djaba cim je prestala opasnost od pandemije testovi kostaju 200 KM jbg moraju ovi govnari od politicara nesto zaraditi na humanitarnoj pomovi ali na racun sopstvenog naroda
Cekaj mi placamo 200 KM PCR test kojeg smo dobili kao donaciju. Kada platis PCR test daju ti racun na kojem pise 40 KM, gdje 160 KM od ostatka odlazi? Imam osjecaj da ce se i ovu kampanju za izbore SDA dobro provesti, Selma Bajrami, koncerti, gozbe itd....do kad narode?