Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pod hitno treba obavijestiti EU parlament i sve EU institucije da Hrvatska oslobadja osudjene ratne zlocince i/ili im zatvorske kazne drasticno smanjuje
dobio je on svoju kaznu. Pa Pa monstrume .. Sad tebe tamo Azrail u Džehenemu na ražnju okreće kao što si ti mučio djevojčicu od 12 godine .. ubico!!!
I u Vukovaru nije bio udruzeni zlocinacki poduhvat. Dogovorili se Franjo i Slobo kao i sa Alijom u BiH. Rezultat vidimo danas kako se dijele stolice.
Ako je kriv za što ga se optužuje triba da leži ne 25 već 45god...
Neće se Kolinda smiriti dok ne primi mladog Kurca.
Da je meni i mojoj porodici nešto uradio ovaj uhljup ne bi mu treba ni sud BiH ni sud Hrvatske!!!!! A ja se divim onima kojima je ovaj kreten silovao ubijao i mučio članove porodice ili familije!!!!
Ja zaboravio sam!! I podici optuznicu za agresiju RH na BiH!!
Silovatelj djece. Može ga osloboditi bilo koji sud ali ostaje silovatelj djece. Ovima što likuju bih poručila da čuvaju djecu podaleko od čika Marka, ko zna šta mu može pasti na pamet. Očito mu se diže na djecu.
Cin izadje na slobodu raspisati potjernicu za njim i tacka pa kada bude uhapsen i isporucen Bosni u prdekanu!! Dosta tih hrvata vise i njihove politike!!
Samo padaju u očima drugih država i državnika, RH treba da poštuje druge, ako je UZP presuđen i potvrđen i RH treba da ga osudi,
Bošnjaci, za ove ste ginuli.
I onda kaže preglasani! Pa šta još hoćete? Ne priznaju ništa od medjunarodnih presuda a samo bi se Bošnjaci trebali držati dogovora. Pa zemlju ste nam rasturili, šta bi još? Krvnih zrnaca?
hahahaha sa bošnjama i treba samo tako. pozdravljam potez!
Pozdravljamo i mi tvoju familiju.
Nema se sta priznavati Hag je rekao svoje, fasisti neka puse!:))
GRUBESU TREBA UHAPSITI!
I jebat mu spisak