Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imamo li mi u planu kako se zahvaliti ljudima koji nam pomognu, ili ćemo se praviti mutavi
Ja sam iz Hrv i od prekjucer pratim ovaj pozar u vijestima, slomi mi srce. Jucer citam kanaderi su nam u Slo, mislim hoce li sto prije rijesit da posalju u Bosnu. Sada vidim vijest, napunile mi se oci suza. Jadna priroda i zivotinje.
Gase kerozinom!
VAZDA SADAKA , OD RESPIRATORA,VAKCINA PA SAD KANADERA. Koliko je vrijednosti sume godinama izgorilo mogli smo imati na desetine kanadera i air traktora . Sramota od ljudi koji vode ovu zemlju i na entitetskom nivou i na nivou države.
Na blidinju su vikendice hdz uhljeba, to oni gaze. Kakvi susjedi a da ne pominjem komsije
Hvala susjedi, a Novalića nogom u guzicu treba.
Dzaba, opet izborni nista.
Ja bih natjerao fadila frlju i solaka motoristu da kantama vodu bacaju iz aviona.....
Hvala
Stvarno hrvatska i hrvati imaju toliko dobrih odnosa, samo da politika prestane da cjepa BiH i usmjere se na dobro susjedske odnose, pa dobili bi tim načinom cijeli BiH a ne samo mali dio ex-Herceg bosna. Nevalja im politika.
Mogao je i brko donirati bar jedan kanader za BiH kad je već sila a mi kao fol braća
Vratit će bošnje prvom prilikom.
Dakle lijepo je pomoći, ali dokle više?Jer izgleda baš briga BiH političare oni misle zašto bi mi kupili avione za gašenje požara kad ima Hrvatska, pa ćemo tako iskoristiti. Nego jel vi znate koliko košta sat naleta?koliko košta održavanje?sve to treba netko platiti.
Braca
Mi smo propala drzava