Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je kad postaviš minstra čija svaka izjava toljage traži.....
@SilenceDoogood ... uskoro će eu uvesti vize.
Prije više miseci sam pisa upravo o ovome. Da že doći dan kad će i BIH državljani teško prelaziti HR granicu. Vi tražite krivca u HR umjesto u Sarajevu. Ulaze u Bosnu sa svih strana, a vi ih šaljete i parkirate na HR granicu. Verujem da že uskoro vojska na granice, a moguće i građanske straže, a onda neće moći ni tica iz BiH. To vam je SDA politika i okretanje Bosne prema Aziji, umjesto EU.
@tiramola a nas hrvate iz bosne ko jebe
mene ovo nit cudi nit vrijedja ..kamo srece da smo mi ko hrvati i da malo gledamo svoje granice ...bihac ko kandahar ..hvala bake sto nam pravis geto za bosnjake
Možda bošnje da smanje sa neprijateljstvina, palestinski mentalitet, laži, inat i divljaštvo neće pomoći. Jest da su hodže rekli svoje, al nisu vam valjda pamet oduzeli, koristite mozak.
@_ja_ Isus je iz Palestine jebemu...nije iz Sarajeva. A da malo promislis prije nego si opet autogol zabijes?!
Bravo za hrvatsku policiju. Sve aute treba dobro provjeriti da ne švercaju migranate
Ovo stvarno kao da je 1933.godina,fasisti se bude
nemojte vrsit detaljne preglede
Dubica,Novi Grad,Kostajnica i Gradiska,naucite se novinari pravilno pisati,ako vam je publika nepismena,nemojte to biti vi.Sva imena gradova su promjenjena i to trebate dapostujete
@Misterx Nepismeni su im i novinari
Danas su i slovenci okazali ne problem migranata iz bih i kako bih mora shvatiti da nije turisticka agencija!Nastave li ovako dalje, uvodenje viza je izvjesno obzirom da je 90 posto migranata koje uhapsi i vrati au policija reklo da su prijavljeni u bosni!Vrlo zanimljive odgovore daju-kako im policija pokazuje put za eu!
Da BiH graniči sa Njemačkom bilo bi 3 puta gore!
ebu nas Rvati kako im se ćefne ....
I neka gleda , ako nema se šta kriti neka puše k...c
A, glupih komentara, majko draga… Ne mili mi se replicirati.
svi bi trebali kupovati domace proizvode i tu se slazem ali ima tu jedan problem a to je kvaliteta odredzenih domacih proizvoda. a Karlovacko,Janu,Kras,Podravku...pa to su svjetski brendovi koje mozes naco od Australije do Amerike i u sustini to su privatne firme nisu u dtzavnom vlasnistvu tako da bojkot samih proizvoda nam nece pomoci.
@westboy Šta mislis da li politikom upravlja država ili kapital?
Treba to detaljno pregledat jer se nikad ne zna koji je Bošnjo krijumčar ljudi
@AssadherojSirije Svaki musliman iz BiH će pomagati braći iz Pakistana i pomoći mu u ilegalnom prelasku EU granice.
Stite ljudi svoji granicu i zemlju. Nisu ko nasi ublehasi da pustaju da nam bijelosvjetski probisvjeti ulaze u zemlju iz srbije i cg.
Mnogi misle da se na Hrvatsku momže izvšiti pritisak ali nemože. Ta država nas okružuje sa tri strane a samo Srbija i crna gora sa istoka. I mi u mali šengen. E jebanas dosadašnja vlast koja nikad nije radila da se ide u EU. Nego za Beograd. Dva autoputa se prave za Beograd a naši svi odoše na zapad.