Ivo Josipović o posjeti Ashton
0
"Hrvatska podržava europsku budućnost BiH"
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I mi vas........haj sad vozdra ! SIKTER
Simptomaticno je da ovaj tudjmanoliki tumor koristi svaku priliku da komentira jednu stranu zemlju i prilike u njoj, krijuci se toboze iza dobrih namjera, a sasvim je jasno da se iza tih umilnih rijeci kriju najgore namjere. Dobro uci mali fasist. Bratac i ucitelj mu Bota ipak dobro vlada pedagoskim metodama. Tudjmanolikom bi bolje bilo da se okrene sebi i pocne rjesavati katastrofalne ekonomske prilike u njegovoj vlastitoj prciji, jer bi i on mogao dozivjeti istu sudbinu kao Kanader i sasvim izvjesno prijatelj mu Laktasenko.
JA MISLIM DA BI IVO TREBAO NAPREVITI I JEDNU DZAMIJU I U MAKARSKOJ KADA DOĐU LJUDI NA MORE DA SE OSIJEĆAJU KAO KOD KUĆE,HAJDE IVO MOŽEŠ TI TO
I napravi im jos islamskih centara po Hrvatskoj da Bosnjacima bude zgodnije pljuvati po Hrvatima.
Hrvatsku neka slobodno opljackaju i dokusure u EU, nek udju sto prije kad zure u sopstvenu propast i podjarmljivanje. Dok im dodje iz guzice u glavu, vec ce biti kasno, bas kao i sada sa HDZ-om, Seraderima i inom gov.nadijom u koju su se do jucer kleli. Nadam se da BiH nikada nece uci u EU. Vise nego dovoljno je uvesti zakone po evropskim normama i slobodnu trgovinu sa EU. Kapak, nek birokrate, nadrispekulanti i ostali strvinari i paraziti glodju sopstvene zemlje, ako mogu.
sta mislis da mog mali podrziš?
reci ne u e u
I MI PODRZAVAMO SRBE IZ SRPSKE KRAJINE.
Bojim se da dobrog Iveka opet niko nije dobro shvatio.
haj ba Ivo bavi se svojim problemima, Sad ce Sanader da vas sve ukopa :) i vrati 200 000 srba u \'evropsku\' Hrvatsku
Ni najiskrenije želje i podrška za BiH, koje dolaze iz Zagreba ili Beograda ne mogu biti dobro primljene i prihvaćene u Sarajevu, jer paranoja, ksenofobija i mržnja prema svemu neislamskom postala je glavno obilježje medija, bosanske čaršije i većine u bošnjačkoj populaciji... Onaj koji nije za unitarnu BiH, državu za Zlatka i njegovu kamarilu, taj je sumnjiv, kovač zavjere i neprijatelj te države... Cijela jedna generacija se odgaja u duhu mržnje, netolerancije i osvete, pa je svaki normalan prijateljski gest uzaludno gubljenje vremena i živaca, prema nekome ko ne želi dobro ni sebi, pa kako bi onda želio drugome... BiH sve više postaje bolesno društvo, beznadežan slučaj i ne preuzmu li (ubrzo) razumni Bošnjaci stvari u svoje ruke, ova zemlja nikada više neće imati budućnosti... Ovi koji glume neku vlast, šute kao pichke ili zamjenjuju teze, čuvajući svoje stečene privilegije, dok polako sahranjuju živ narod, i to bez ikakve odgovornosti i posljedica!
http://www.youtube.com/watch?v=9oUDcxcXLoc&feature=player_embedded#at=147