Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...što bi rek'o sranjo tuđman, hrvat nemore počinit' zločin..
ujke su picke i to su dokazali i u proslom ratu kada su izdali Bosnjake.. mozda je bio i u pravu Sranjo da ne mogu pociniti zlocin ali je zaboravio reci da je izdaja gore od zlocina :P
bezveze se palite i prosipate nacionalizam. ovo je neka glupost i ne vjerujem da je neko toliko glup pa da trpi da bude neciji rob a u svako vrijeme moze pozvati policiju,.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
znam puno Hrvata, i sad zbog ovog jednog, cjela nacija je takva...ma nismo ni mi bolji sa takvim razmišljanjem od srba i hrvata...nije čudo da je BiH u k...
hrišćanskim teroristima ne treba biti sluga!!!
ne možeš vjerovat!
Da im je makar još tri frtalja Bosne, ne samo pojedinci.
zar nisu usli u eu ?
cuj drzo ga ? za sta ga je to drzo da mi je znat .. .
nema veće bagre od dalmatinaca!!!!
Miran keru!
a šta je tek u Smrdskoj i Srbiji....
MI SMO S BOSNJACIMA RATOVALI GODINU DANA I OBA NARODA SU SHVATILI DA JE TO VELIKA GRESKA,TAKO DA CEMO NADALJE ZIVJETI U MIRU,A VAMA SRBIMA DZABA VAM JE ZAVADATI NAS.
Kinta Kunte
Nije mi jasno kako je bilo dovoljno da mu samo zaprijeti ovaj idiot. Nesto mi ovo smrdi na podvalu.
Drzavljanin BIH trenutno nedostupan, molimo pozovite poslije...