Komentari (262)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet prosimo? Imate li vi imalo obraza? Debela hoda sa maramicama okolo i prosi? A sa autom od 150 hiljada se u granap ide.
Ne traba dat nit jedno cjepivo dok islamizirani Srbi ovako laju na Hrvatsku i nametaju Sejdu Komsioglua.
Hrvatska će kao i uvijek to uraditi odmjereno i civilizirano. Neće učiniti da se osjećate mali. Hvala Hrvatska
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Samo cekam da nam Albanija i Kosovo jos doniraju. Poyy
Albanija je razvijenija zemlja od nas, tako da...
Podaj nam Grliću Allah te nagradio, daBogda ti zena rodila sina. Sadakistan u kojem svalerka zvana Haram Brizla dogura do gospođe ministarke a narod nit muda nit bjelih bubrega, obecana zemlja za Fikreta, Fadila, Sebiju i Bakira, zemlja diletantskog lidera alije koji smanji Bosnu na velicinu fildzana a narod bez mozga i muda
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
DEBELAAAAAA 🙈😞 sve zalosno i jadno !
Super nama ne trebaju ni kupovati vakcine...Sadaka,malo Srb,malo Hr,malo arapski svijet I super.Mi se vakcinisali
Super nama ne trebaju ni kupovati vakcine...Sadaka,malo Srb,malo Hr,malo arapski svijet I super.Mi se vakcinisali
Prosi tamo prosi vamo sramota do sramote jos da nam i zimbabve donira bit ce taman e jade od drzave...
tko u ovim lijepim mubarek danima uzme vakcinu od najvećeg dušmana i hasuma, nedočeko bajram. amin.
Odaje te ovo T
Ova debela kad god krene đe u posjetu taj dan je vitrovdan
Hrvatska nam salje Johnson Johnson vakcine koje su vec narucili a u medjuvremenu su zabranjene zbog opasnih nus pojava a Srbija poslala vakcine pred istek roka.Toliko o tome koliko nas cijene, otprilike kao kad keru bacis kosti od pecenja.Mozda bolje nismo ni zasluzili...
Odakle ce jade donirati pa oni nemaju ni za vlastite najurgentnije potrebe, a Plenkovic i kompanija se ne bave nabavkama gdje ne mogu biti ugradjeni u cijenu.
Ja sam primijetio, dok nam ga neko meće s leđa, u tom trenutku nam priča o evropskom putu.
Moze li malo bez Turkovicke, trideset godina je gledamo, pa cak kada i u kupovinu ide....dosta. Ona jedino sto zna to je da na nasu zalost kamci vakcine koje niko nece, ali za sebe....e to je nesto drugo. Kako li ono jadno auto izdrzi onoliku tezinu na njenoj strani i....da li se prodavnica morala isprazniti posto je usla hanuma Turkovicka. Treba dobar ekran ili da se slika max. umanji kada se objavi.
Hoce li nam Kosovo ista donirati ?! Sta su se ufurali
Jesmo ciganska drzava.. zicamo vakcine kod koga god stignemo. Pa i kod genocidaša i UZP-ovaca.... prvo lajemo na njih i onda jarane moze li koja vakcina, za nenu, daidzu, amidzu itd....
A šta ste vi ako smo mi Uzp i genocidaši??
Samo nam još Somalija nije ništa poklonila ali i to se očekuje...
Interesantno je da ovo izjavljuje nakon odluke hrvatske vlade da obustavi cijepljenje vakcinom Johnson-Johnson, koja je proglesena rizicnoma koju su narucili u kolicini od 900 000 doza. A jos je gore sto ce ovi nasi papci to prihvatiti.Nek je dzaba pa makar narod dobio trombozu samo da ne moramo kupovati.Fuj, kad pomislim da ne mogu nize, dokazu suprotno.
16/4 Ahmići ,ma je.o i vas i vašu pomoć.Uvjek će te držati nož iza leđa Bošnjaka .