Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sreca pa ljudi nemajo bookira
@oholiSDApljackasi Imaju Kolindu. Kolinda uveseljava puk glupostima, a Bakir nas samo rastužuje.
jobo li ti bakir familiji murrrssss
svi za kolindu. bog i hrvati. ZDS
Sta reci, kakvu posluku porati, kome povjerenje dati, onima koji ne cuju...onima koji ne vide...koji vide, a ne cuju...koji cuju, a ne vide....
8.000 € 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
HDZ udba izmislila Škoru da se Kolinda ne ofira po Bleiburgu i po kamenjaru. Škoro heroj zatucanih paćenika u Paganiji.
Svi izbori u svijetu u svakoj drzavi su samo paravan za mase,nema veze ko pobijedi jer svi izabrani su samo lutke na koncu a konce povlaci elita koja vlada svijetom.
Kad je narod znao izabrati ? Hahah
bosnjaci biraju Sejdu hrvatima, a njima hercegovci biraju predsjednika drzave, zato bosnjaci trebaju da se pokriju usima
Nikad mi nece biti jasno ko uvede zakon da se glasa iz inozemstva. Kako ja ako nezivim u zemlji kojoj glasam mogu znati kakva je situacija. Da ne govorim o ovim hercegovcima koje Hrvati ne mogu ocima smisliti i biraju im oni predsjednika.
@damir0201 To se zove državljanstvo. U BiH zasnovanoj na plemenskom sistemu nepoznat koncept.
druze ja jutros u svicarskoj glasao naravno to je nase pravo
Izaberite plate 8000€ evrića.
Sve je laz
nazalost ali opet ce plavka koljinda da pobjedi radi glasova iz bih
Ima li igde konstituivnog člana bošnjačkog člana predsjedništva u Hrvatskoj? Ima li, ne naravno da nemma jer su oni većina i evropa je OK sa tim Ali gdje su mislimani većina kao u Bosni, pa dajte svima pravo samo da muslimani nemogu funkcionisati.
@ATMOSFERA Jesi pismen-u p.m.! Seljacino!
@ATMOSFERA nemoj samo ti pričati u ime muslimana
U drugi krug idu škoro i milanović... A onda je sve otvoreno
Miroslav Škoro 11.
Danas je dan mrtvih u hercegovini svi ustali da glasaju.
@JednookiDedzal Jedi govna