Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bez obzira na to, treba ići tamo gdje si dobrodošao. Mi u Hrvatskoj nismo dobrodošli, pa samim tim ni naše pare. Ne ići tamo.
Pa razumije se ko u BiH ima bosanski pasos Bosnjaci i Srbi. Hrvati svi imaju i hrvatski, tako da oni znaju kome zabranjuju ulazak, i to je jasno i ocito na nacionalnoj osnovi.
julianassange17 Nisi ni ti damo dobrodošao. Srbe tek ne vole.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Ta mjera da mozes uc bez testa ako si vakcinisan stoji vec 4 mjeseca imbecilna novinarska kuco
ma klis leglo retosa, msm da bi bolie mi portal napravili
hahahahahahahha kakvi su ovi klixovci idioti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ajde ba vecina vas tako i tako nikad nije dobacila dalje od Jablanickog ili kakvog potoka u selendrama iz kojih ste. Prema tome sta se nervirate. Ovo je bitno nama iz gradova koji znamo sta je more a vi i dalje dudlajte sisu u vukojebinama iz kojih ste.
Bosnje se pitaju sto nisu nigdje dobrodosli. Pa nije svima simpatican njihov papanluk, nekultura i javasluk. Ok je to u vicevima, al u stvarnom zivotu bas i nije. Pogledas ih samo na plazi ko pusteni s lanca, dovikuju se, galame, ciganluk neki uvijek, a ljudi drugi dosli na odmor i moraju primitivizam da gledaju. I onda se cude sto ih niko ne voli
Eno i Hrvati odose na ljetovanje u Tursku Albaniju Egipat Crnu Goru.Osta samo covke zova i jastrebovi hercegovacki da kvase noge ili tabane u moru od posteno zaradjenog kapitalla.Hahahahaha.Jastrebovi nasi svi im ledja okrenuli zbog opasne politike podjele na Hrvate iz Mostara 10 glasova i onih koji nisu iz Mostara 0.5 glasova.
Ma adz ce platiti svima koji dodju jer i ova godina im propade bez Bosanaca.Vec su Bosanci i Hercegovci odlucili se za druge dwstinacije.Mnogo ljepse bolje jeftinije i all inclusive pakete.Nek adz bulumenta tamo ljetuje.Pa jel tako?Sad sto su pricali i vrijedjali sve komsije nek im covke i ostali ljetuju.Hahahah
Ove godine penzioneri ce moci na more, drkice 20+ nema ulazka na more jer Niko nije primio vakcinu..
Kama kamu mije
Zeznuli su se u procjenama pa sad pokusavaju ublaziti. Uostalom, Hrvatska je jako nesigurna zemlja sto se tice korone. Njihovi sluzbeni podaci kazu da je Dalmacija jako slabo procjepljena i da gradjani jednostavno ne zele da se vakcinisu. Poznato je kako je proslo ljeto bilo... Dalmacija je bila zariste korone.
Suncokreti dolaze raditi u Hrvatsku gdje zarade tri plaće za 1 mjesec. Presretni su te lažu kako je u Tuzli isto ali su eto ba htjeli malo na moru raditi da vide kako je???!!!!😂😂😂😂😂😂😂😂
Nemojte ukidati nista. Jeblo vas vase more. Nema zivota bez bosanaca i hercegovaca. Nabijte jos vise cijene.
Koliko kg paradajza moze preko granice,pitam za jarana?
Nije potrebno zasad nikakve promjene dok se situacija ne poboljša ili vrati na prijašnje. Dotle uživajte u Jadranskom moru jer i onako ćete vratiti sve zabrane i lockdown početkom Septembra..
Poseri ih, ne trebaju popuštati ništa, svakako kod njih više neću!
Ajde to volite ili ne volite Hrvatsku, ali da su plaze u CG, Albaniji, Turskoj ljepse nego na Makarskoj rivijeri to su teske gluposti...
idem u Cg, priznali su genocid i to je moj mali vid zahvale za realnost.
Stari udbaški kadrovi u Hrvatskoj maltretiraju narod, kako Hrvatske tako i BiH. Jedva čekam izbore da im jednom zauvijek kažemo zbogom.