Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A i dobronamjernosti........
Vinko ohladi malo.....ti si jedan od onih sto svako malo progovara o nekakvoj ugrozenosti bosanskih katolika......sto naravno nije istina !!!! Znas ti dobro od koga ste ugrozeni......i mi i vi i svi normalni obicni ljudi.......adresa HDZ !!!!! Medzutim ima jedna zanimljiva stvar kad si ti Puljicu u pitanju......nikad ama bas nikad nisam cuo da si poslao kakvu poruku o ugrozenosti muslimana i srba po ercegovini.....po Stolcu....Pocitelju.....Capljini.....itd !!! A to puno govori o tebi i tvojoj iskrenosti......kardinale !!!!!!
vinko pozabavi se vise koliko trpe teroru po stocu, mostaru i td..bosnjaci......do prije sto godina u bosni i hercegovini nije bilo hrvata i srba, sta ste se povampirili? ovo je zemlja bosna hercegovina, kome ne ogrovara u svoju maticu!svasta, samo kukate pocinjete licit i ponasat se ko srbi ,stvarno postajete jadni......ugrozeni po cemu ugrozeni, nacionalisti srbi i hrvati ugrozavaju bosnu i hercegovinu, dosta vise srpskog i hrvatskog nacionalizma, imate srbiju i hrvatsku pa tamo lijecite svoj nacionalizam! hristus je pozivao na mir i toleranciju, daleko su srbi i pojedini hrvati od hristusa....
Samo vi sanjajte o vasoj BiH.San je jedno,stvarnost je savim nesto drugo.Stvarnost je 20% teritorije nad kojom imate prividnu upravu.Zahvalite Bogu sto i to imate,jer ako i dalje budete sirili mrznju,bojim se da i to ne izgubite.
sta je cenzura za HRVATE a???
vinko je definicija bosanskog hrvata.suti i muti.uvijek ugrozen, kad treba fin dok ne dodje do trenutka kad treba zabiti noz u ledja
PULJIC KAD GOVORI O PRAVIMA HRVATA U FBIH, UVIJEK TREBA IMATI PRIPREMLJENE SLJEDECE ODGOVORE NA OVA PITANJA: 1. POPIS IZ 1991 U OPCINAMA MOSTAR, ZEPCE, STOLAC I STA JE SA NACIONALNOM STRUKTUROM IZ 1991 U TIM OPCINAMA GDJE JE BOSNJAKA BILO NAJVISE. 2. GRADONACELNIKE HDZ-a 2010 U OPCINAMA MOSTAR, ZEPCE I STOLAC 3. KOLIKO HRVATA JE ODSELILO U HRVATSKU ZBOG EKONOMSKOG STANJA KOJE JE U HR BOLJE NEGO U BIH? 4. ZASTO JE POLA GRUDA U ZAGREBU I AKO U GRUDAMA NEMA BOSNJAKA NITI IMAJU BILO KAKVU VLAST TAMO? 5. ZASTO LJUBO CESIC ROJS NIJE U GRUDAMA NEGO U ZAGREBU 6. ZASTO IVAN LJUBICIC IGRA ZA HRVATSKU, A NE BIH 7. ZASTO MARIN CILIC IGRA ZA HRVATSKU, A NE BIH 8. ZASTO HRVATI U FBIH INSTITUCIJAMA ISKLJUCIVO LOBIRAJU ZA INTERESE RH FIRMI I DA LI JE \"POMOC\" KOJU SALJE HRVATSKA U STVARI PROVIZIJA ZA DOBIVENE POSLOVE U FBIH? 9. DA LI HRVATI PREGLASAVAJU BOSNJAKE U OPCINAMA MOSTAR, STOLAC, ZEPCE, ISTIM ONIM OPCINAMA GDJE JE BOSNJAKA 1991 BILO NAJVISE?
KAD CE SE PROCESUIRATI RATNI ZLOCINCI NA BOSNJACKOJ STRANI ILI SE CEKA DA KREPAJU PRIRODNOM SMRCU?? STA JE SA ETNICKIM CISCENJEM HRVATA OD STRANE MUSLIMANA U NPR.: TRAVNIK NOVI TRAVNIK USKOPLJE BUGOJNO VARES KAKANJ KONJIC .................
prava Hrvatima u BiH, prava Srbima, Kinezima, Somalijcima, Njemcima, Amerikancima, nindžama itd. itd.
Nevjerovatno koliku kolicinu mrznje ispoljavate prema narodu i njegovim duhovnim vodjoma sa kojima ,ko bajagi, zelite da zivite.Postovani Muslimani, /od nedavno Bosnjaci/ i sto se cudite sto niko s vama ne zeli bilo kakav suzivot. Razlog je u vama samima.
SAMO UZ PUT DA NAPOMENEM DA GENOCIDASI ZIVE U DRZAVI BOSNI I HERCEGOVINI NEZAVISNOJ I SUVERENOJ!!! A DA OPANCARI OSTAJU OPANCARI DA SU SRBI SLOVENI DOSLI IZ RUSIJE A BOSNJACI BOSNJANI!ODUVIJEK NA ZEMLJI SVOJIH PRADJEDOVA!!!!BOSNI I HERCEGOVINI!!!
evo mi u sirokom brijegu dajemo dzabe tri terena za izgradnju dzamija, da pokazemo koliko smo tolerantni i vjernici...
i vratit cemo sva ostrva i pola obale jadranskog mora Bosni iHercegovini!
Pa i Hrvaska ce da promijeni njen ustav u koris sva cetiri konstuitivna naroda!
i ja hocu da budem jedan od cetiri kontsuitivna naroda Hrvaske!