Komentari (311)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj Puljiću, ja sam sarajevski Hrvat i ne j*ebu me ni Bošnjaci, a ni Hrvati-ni ovi \"naši\", a ni oni \"naši\". Srbi, da ne govorim. Ali, bo\'me, ne j*ebem ni ja njih. Osim u š*upak i usta žvaljava. I Vas, moja mila ekselencijo, a i Vašeg \"druga po oružju\", milog Mustafu ulemu, j*ebem u gen bez0brazni.
vinko, koliko ti poštuješ državu u kojoj živiš toliko i ona poštuje tebe.
pujiću ohani malo , tebi ovdje ništa ne fali živiš ko bubreg u loju dok ste grmili na reisovu rezidenciju ti si usred sarajeva na katedrali dobio dozvolu za gradnju tj proširenje svog objekta u duplim gabaritima i to si dobio dozvolu od opštine stari grad (90 % bošnjačka ) i sad trubiš da si ugrožen dok bošnjak u zapadnoj hercegovini ne može ni trafiku da otvori , vazda si bio hinjac , slatkoriječiv rekao bi čovjek ni mrava zgaziti
Nema ba hrvata u Sarajevu,samo BH katolika,ali ne bi oni bili oni kad ne bi na nacionalizam okrenuli
zbog kojega razloga nam branite katolićku crkvu na Ilidzi?kada je Otes Azići,Stup.i Doglodi stoljecima katolićko zemljiste,u biti Butmir donji je katolićki.zar namamo pravo na svoju vjeroispovjest a nikome drugom je neosporavamo,a u otesu postoji dzamija koju mi respektiramo ali isto tako zelimo da imamo katolićku crkvu i ako treba da se udruzimo da je napravimo,a treba
..sam Hercegovac po nacionalnosti!!! sta hocete?!, necu da budem Bosanac da pricaju viceve o meni.
Samo zbrojte koliko je dzamija poruseno u ratu a koliko crkava skupa pravoslavnih i katolickih. Cifre se ne mogu ni porediti. Vecina novoizgradjenih dzamija je na temeljima onih porusenih u ratu... Zato ne brukajte obraz i dalje jer se niste ocistili od onoga sto ste radili u periodu 1993-1995. Ali nije mi u cilju nacionalisticko preseravanje, najvise bi volio da ovo sve prestane i da napokon shvatimo da nam je svima zivjeti pod istim nebo u ovom skucenom prostoru i da bez suzivota nema napretka. Vjeru ostavite kuci, vjerujete zbog sebe a ne da bi drugi to vidjeli. Fabrike su ono sto nam trenutno treba a ne vjerski objekti. Mislim da istih ima dovoljno ako ne i previse. Pozdrav svima a ove vjerske kvazipoglavare treba sve pozatvarati jer ne vidim nikakvu skromnost koju im njihove vjere nalazu u njihovom sluzbovanju. Jos huskaju narod na ratove... Pu!
BOLI ME I ZA CRKVE I ZA DŽAMIJE. PUSTITE NAROD DA ŽIVI. NAROD JE HLJEBA ŽELJAN. UMJESTO DA NAROD MIRE ONI IH ZAVAĐAJU POP-CERIĆ I ŽVALJO-ŽVALJAVI HRVATINA PULJIĆ PULJKE A O DABRU-SRBO-BOSANSKOM NEĆU NI DA PIŠEM (SMECE-LJUDSKO)
Sereš, ustašo!
mislim da bi ovaj svijet a posebno bosna bila ljepsa be trenutnih vjerskih \"poglavara\".
Ovo su sve gluposti i politicke igre, mogli bi se sad prepucavat godinama a to i jeste cilj politicara, joj muka mi je od njih i njihovih lazi. Pa zar nema dovoljno vjerskih objekata u BiH za jos 20 miliona stanovnika, a neka 2% pravih vjernika, svi bi mogli stati u jedan objekat, ali to je sve politika, a tesko nama dok nama vjerski poglavari kroje kapu i petljaju se u politiku. Ja kad citam BiH stampu meni se pode mucit od gluposti, pa ti politicari su tako glupi i zaostali, mene je stid od njih.
BOLI TEBE Q...C TKO KOGA GUZZZZII .... tko li je guzzziooo tvoju mamuu pa napravi toliku budaluuu... garant su je karaliii jugosloveniii a ne danasnje hrvatine... i jako bih zeljela upozmnati takvog idiota kao sto si ti velikog pismenog hrvata pa date komunisticki pljunem u facu ... ne raspravljaj o mom privatnom misljenju idiote moronski!
tko je odlučivao o pravima hrvata iz bosanske posavine 1992. godine? tko si je dao za pravo ubiti blaža kraljevića? tko to osim sanadera i hdz-a ima pravo zloupotrebljavati hrvate u bih,naročito od izbora do izbora? tko to ima pravo zabraniti izgradnju bilo kojeg vjerskog objekta,pogotovo u vrijeme kada je novac najvažnija vjera? kakva su nam prava kad dobijemo otkaz u firmi?
za \"josip 22.06.2009. u 17:21\" Kad već svojataš ono što su drugi osnovali i napravili red je i da znaš neznalice jedna. Kiseljak su osnovali Turci izgradnjom Džamije proćitaj malo historiju ol ti povijest. Mostar su uzdigli i izgradili Turci to se jasno vidi i po stilu gradnje. Neum su izgradili Bosanci , lako je tuđim k - u - r - c - e - m gloginje mlatiti. Izvinjavam se na vulgarnosti svim normalnim ćitaocima. BOSNA4EVER!!!!!
bošnjaci i ostali isto tako u Hercegovini Zamislite jedan velež ne igra pod bjelim brijegom već 13 godina ,a šta bi tek bilo da stadion nije gradski.