Komentari (270)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bosanski katolici na aparatima,,,:D
hahahahahahahahaha dvije imaju drzave a niti jednog prezidenta 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
@HrvatZG Ovo nije legitimni predsjednik hrvata iz BiH. Kolinda je nasa prava predsjednica
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo je fakat tuzno, hrle ljudi glasaju na izborima koji nemaju veze sa njima i njihovom drzavom, ovi na njih ne gledaju kao na Hrvate nego kao masu koju ce iskoristiti na 4-5 dana za izbore i onda odhebati, ne vole vlastitu drzavu, i cak glasaju za osobu koja izgubi na kraju haha, - LOST IDENTITY
zao mi ovih hrvata...bas im se neda ...komsic pa milanovic xd
Jest uvjerljiv, što je bilo i za očekivati, ali nije 100%, skoro 8% za Milanovića što će reći...ima nešto nade, nisu svi desno orjentirani
od svojih građana koje je "otjerala" blagostanjem koje im je pružila u Irsku dobi la tri glasa, a od glupih bosanaca na hiljade.
achtung achtung Covic zglajzung 😂
Pa zar je samo 26 hiljada, pardon tisuća, odraslih ustašoida u Bosni 😁 Ne žale se jadni džaba da su ugroženi.
Treba mjenjat izborni zakon pod hitno....
Kad Bošnjaci, od fizičkog radnika do političkog vrha, budu cijenili svoju zemlju i istinski i kvalitetno se borili za nju, biće nebitno ko su predsjednici susjednih zemalja.
@etotisad Ma da, Tuđman što djeli Bosnu ili Mesić, nije bitno je'l de ?
Bolje Zoran nego Koli, ali nama i dalje ostaju Bake i SDA i naš narod nepismeni.
Uzeo im Čović pare, pa ih doveo da glasaju za ženu koja bi ga trebala ostaviti na vlasti da im još može uzimati pare. Aaa ha ha ha ha! Kakve budale! ČESTITKE onima koji nisu nasjeli na ovo.
Hrvati iz BiH više nisu prevaga u politici RH. Nula, iliti, ništica. Ima vas kao u predgrađu Zagreba, a i dalje vjerujete HDZu. Ej, jadni bili, a i mi sa vama zajedno.
Bošnji je najveća sreća kad Hrvatska izgubi u bilo kojem sportu, kad izaberu Komšića, kad Kolinda izgubi na izborima u drugoj zemlji i kad osvoje svjetsko prvenstvo u sjedećoj odbojci.
Covica oblijevaju hladni znojevi.
Nije joj pomogla ni fasisticka dijaspora. Mozda bi i dobila izbore da politika koju je vodila nije raselila toliko Hrvata.
Treba im zabraniti glasanje ukidajući dvojno državljanstvo. Pa nek se opredjele.
Sad i da imaju,ko ih....