Komentari (270)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ok, samo su trebali napisati ispred Bivsi, sto ce i ostati dok god suruje sa dudukom na razbijanju BiH.
I vi sa takvim stavom mislite imati jedinstvenu BiH eeee koji isprani mozgovi
Jedva čekam da tzv. alkoholičara Sejdu zaokružim 2022 godine. Ljiljane doživotno ćemo te birati. 💚🇧🇦💚🇧🇦💚
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Jest clan predsjednistva al u Sebastijanu Kurtzu...
Mnoge yugobalie bi voljele da je Čović u predsjedništvu jer ih Zlatni ljiljan podsjeća na roditelje dezertere koji su ih nakotili u kampovima crvenog krsta po EU. KOMŠIĆ 2022!
Oce Vucic da primi Kurtza
To su ti europski fashisti
Šta vam nije jasno.Sejdo nije naš.
Uradit cemo sve da vise nikad ne bude hahahaha u inat skutori.ma
Nista nisu pogrijesili.
Bolje bi mu stajalo kriminalac
Pusti i nedosanjani snovi fašista.Gotovo je, opet Željko u Predsjedništvu. Čoviću biti zabranjeno da se kandiduje.
800 Vučićevih stalnih botova od jutros u akciji. Valja blentavom FGR-u utuviti u glavu da je Vučko jedan dobrohotni lider koji kipti altruizmom. Vučko ni u snu ne želi "Srpski svet", ne pada mu ni napamet da ilegalno gradi 3 hidroelektrane unutar BiH. "Da ali Vučić nas je spasio poslavši nam 40 hilj. vakcina" reći će FGR. Jeste, u pitanju su neodobrene vakcine indijska Astra zeneca i Sinofarm s kojima ne možete danas ući u Njemačku.
buduci clan posto alkoholicar Sejdo zlatni ljiljan Komsic vise nece biti lazni hrvat ljiljan serem mu se na ljiljan
Kako samo mudro šuti na novi zakon o negiranju.Ni da zucne lisica podmukla.Boji se Dodika a boji se i Baketa.Na jednoj strani ortak u rasturanju države a na drugog pregovarač za izborni zakon.Lijepo je meni govorila mati: vrana vrani oči ne vadi.
Kao oni to slučajno hahahahahah
A stvarno ste glup narod furate taj svoj bosnjacki inat i tjerate bosanske hrvate iz zemlje bez kojih bi bili jadniji od Afganistana dok vam ne odvalimo jednu postenu šamarcinu zabranimo rad u Hr uzmemo tu hb i o gradimo vas zidom a vi cete moci samo kme kme poznati smo po strpljenju i tolerancije ali kad predmete tanku crvenu liniju bolje vam je da budete spremni jer povratka nema pozz iz Zg✌️☮️🇭🇷
....pa to mu je jedini nacin da to bude,da ga oni tako potpisu...u realnosti nema sanse da vise ikada bude clan predsjednistva.
Bosna i Hercegovina će zauvijek ostati siromašna rupa u srce Europe …pa ti lipo nastavi da pušiš u Bakirnu guzicu i uživaj u njegov smrad.
Njega jedino klix promovise i niko vise.Jel tako kluxe?Zaista mu nije lako svi dovode u pitanje njegovu legitimnost.Trebalo bi potraziti razno razne prijave gdje su nestale protiv ovog lika a ima ih podosta.Ovi adezejci samo gule finansujski dvije Drzave i blokiraju sve pozitivno u napretku i razvoju BIH.Koriste BIH resurse i daju drugoj Drzavi a svoju Drzavu ostecuju.
Haj nek mi neko objasni kako da gradis buducnost BiH kada imas ljude u politici sto absolutno rade protiv te nase zemlje a sve radi za srugu zemlju. NEMOZE. Samo je ostalo da se i ovo malo ” bosanskih hrvata” seli . A oni bosanski katolici sto hoce da grade nasu domovinu sa ostalima su nasi i trebaju da ostanu..
I da im vi birate prestavnika serem vam se u usta
HRT je TV.za sirenje mrznje . Europske vrijednosti .