Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa otiđi i reci četnicima u Zvorniku da se ne okupljaju pa dođi držati lekcije
Skretanje pozornosti sa bitnih tema. Poput respiratora,maskica. Bagro vrati pare nas ne interesuje prošlost nego sadašnjost.
Pope jesi ti ikada čuo za chetničke zločine 1992.-1995.?
5 poena za Grifindor!
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Bitka_na_Lijev%C4%8Da_polju Ko se borio protiv četnika.
Pravo lice Vinko Puljic cete saznati kad budete pisali o Ahmicima. Pisite o posjeti Dariju Kordicu koji je odgovoran za Ahmice da se ne zaboravi. Jer ovo sto se radi nije prvi put da se promovira ustastvo.
Mitropolit Hrizostom slobodno neka se za ovo obrati Dodiku i mafiji oko njega koja sarađuje sa HDZom i Čovićem. I Vučiću Pičkoistom neka se obrati, koji takođe podržava ekstremiste i separatiste.
Jos nam nisu oprostili bitku na lijevče polju '45.bolan odrzi i ti misu za poginule dosta ih je izginulo
Sarajlije zabranite tu kvazi misu. Izađite u mirnu šetnju, sve generacije i dostojanstveno prošetajte. Vaša poruka će biti jača.
Pope ne rise,kada optuzis i vas ravnogovnski pokret mozes se javiti.
to pope legendo
Pokazali ste 92 ko ste i blagoslovili tenkove da ubijaju Sarajevo
Misa se odrzava vec 20 godina, iz godine u godinu i nikome nikad nirj smetala, osim sada kada se trebaju sklupljati bodov na izborima
Jesi li se ti, bradata spodobo, ikad oglasio i osudio četnička orgijanja koja se održavaju svih poslijeratnih godina a koja pozivaju na mržnju i ubijanje? Mrš stoko vlaško-četnička!
https://www.youtube.com/watch?v=WnutohhIzf8&fbclid=IwAR1H_fkLeJro-cXDarS8eSg6n2IuvRyEtaIwt-PoXCnrjn6zDrkyIs24hy0
Gledaj ti kako islamizirani Srbi sad daju potporu Dodiku.A podviju rep dok traju chetnicka orgijanja, po istocnoj Bosni.Tko vas ne zna…..E pa necete ni nad Hrvatima prosita silu.
Zacas vi raskrstiste. Nije to ni bila neka ljubav.