Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mir Božiji Hristos se rodi
E ovom vam ja pricam—crkva ga naucila da ovo pise niko vise—ni bosnje nisu daleko iskreno
Ja ne mogu zamoslit da danas svojim dobrim komsijama Stevanu i Draganu ne cestitam njihov najrodosniji praznik,jednostavno to su jako dobri ljudi,uzorne komsije koji postuje druge. Ja ne mogu nista imati protiv njih jednostavno jer nisu to zasluzili a nti mi odgoj to ne dozvoljava. Svim dobrim ljudima pravoslavne vjere sretan bozic.
Tako je i Salko govorio 91, pa ga 92 Radovan izraseta na kucnom pragu.
svim pravoslavcima, nasim komsijama i sugradjanima koji slave neka je sretan Bozic Mir Bozji, Hristos se rodi
kaze tv: "cestitamo svima koji slave po julijanskom kalendaru..." moze li komliciranije u cemu je problem sa rijecju pravoslavni ??????????????????????????????????????????????????????????????????
❤†
Sretan praznik svima koji slave
Tansre Žićbo svima! Btw, naš je ima 2 sedmice u pelenama, i nećemo ga cijepit!
Ljudi dokle mrznja vise sve nas je jedan bog stvorio svi smo njegovi svi se njemu vracano. Nek vjeruje u ko sta hoce ima pravo . Svakom je njegovo ono sveto i najbolje. Postujmo se. Postujmo svoje komsije pravoslavce da bi i oni nas postovali. Pozelimo ih sve najbolje za njihov najrodosniji prazni da ga provedu u ljubavi i zdravlju. Sretan bozic.
Jutros čestitam Božić pravoslavcima u BiH,i Vi mi sa KLIX-a brišete komentar?? A puštate ovdje do beskonačnosti uvrijedljive komentare raznih bolesnika!! U čemu je kvaka??
@gooUser1585246210 tebi nece niko opaliti lajk...
@gooUser1585246210 pa kvaka je da si na klixu 😂 gdje svaka logika i postovanje prestaje
Mir Bozji, Hristos se rodi!
Zasto mi je izbrisan komentar gdje čestitam građanima BiH,pravoslavne vjeroispovjesti Božić?? Problem neki??? Nabijem te KLIX-e
odlučite već jednom kad se rodio Isus
Sretan praznik svima koji slave! Samo bez mržnje, jer je mržnja veliko zlo!
Sretan Božić svim ljudima pravoslavne vjeroispovijesti.