Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uspijeli su uhapsiti pogresnog covjeka a kad su zaustavili Karadzica prekontrolisali i pustili hehehehehehehe. Znaci tamo je dovoljno slijedece: Radi sta hoces samo da ne licis na nekoga:-)))))
brat, bratu lici. samo glupo je da austrijska policija u roku 3 sata spremi ovakvu akciju. znamo da nasa osmokraka SIPA obicnu akciju "meso" priprema po 3 mjeseca
Valja samljeti toliko meso ba :D
dok odlezi u pajcu :D
A što ne mogu ovih "što su pretrpili strah", svi bi para na guzove.. Aj ne seri bolan ne bio, budi sretan što su ga tražili. Koliko vidim iz teksta, noć u zatvoru proveo nije.
ma kome da plate sta? Evropa je to oni ne mogu biti krivi niti mogu pogrijesiti mamu li im fasisticku !