Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast momci
Svaka cast momcima, ali zar drzava nije mogla imati koji mali brodic za vanredne situacije?
Kako ruzno izgleda ova vodurina, fuj. Jadni ljudi...
rafteri, vojska, konvoji sa hranom i lijekovima...uvijek isto
Tužno je vidjeti ovoga dedu. Daj Bože da mu ova kuća ostane
svaka im čast, ovo je odličan primjer kako od hobija i rekreacije moze izaći veliko dobro
Ove godine nasi camci ostaju samo za pomoc nasoj raji iz usk kantona,prijasnjih godina smo imali losa iskustva da nas se politicki koristilo od nekih desnicarskih partija
spasavajte ljudine, spasite vi kad nece uhljebi!
A od drzave dobijaju ravno nuli. Sjecam se kad smo bili u Maglaju za vrijeme poplava oni papci iz CZ nisu znali okrenuti camac na pravu stranu a dobili su nekoliko stotina hiljada maraka za obuke i opremu. A mi u neoprenskim odijelima od 2,5 mm (ljetno rafting odijelo) i camcem i opremom starom bar 10 godina.
svaka cast momci
ovo su pravi momci , svaka cast