Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Meho 👍🏻
meho sampion !
@serifkonjeviccc Meho je kraljina. Vidi ga. 18 operacija. Da sam barem upola toliko hrabar.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Junace mladi tebi cestitke za tvoju borbu i za istracani maraton od sve realne postene raje sa Klix'a ,a ti to njima vrati. Cuj Fahro i Tegeltija.!!Dobili nagradu. Za sta???Za palamudhenje. I nije nekog stid ovog hrabrog djecaka stavit u kos sa pomenutim..
crnifuche Mehmed Šabić poznat i kao Meho Beton dakle prezime je Šabić a nadimak Beton.Meho care samo naprijed,veliko srce imaš .
Mnogo bolje izgleda sada, prirodnije , sretno momak.
Svaka cast za ovu nagradu.Meho je heroj,sta je sve prosao.Sretno u zivotu malac
Prezime sve govori bravo Home
jedini je on i zaslužio ovu nagradu, a ovo što je podijeljeno političarima i njihovim sponzorima koji uništavaju ovu zemlju je ŽALOSNO!
Home Tonbe.... Respekt!!!!
Jedini zasluzio! 👏👏👏👏
Mehu za predsjednika !
MEHO JE KRALJINA
bravo malac, armirani ton-be!
U društvu sa Željanom Zovko sramota za bilo kojeg Bošnjaka
E ovakvi jedino zasluzuju nagrade i priznanja
Ljubav malena, neka te dragi Bog cuva💕