Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam taxista meni je posao opao za 50%sta su meni dali? Ništa! to što hranim porodicu, majku i oca što imam kredite ko većina građana to zaboli ove koji svakog prvog dobiju uredno platu od nas koji uredno plaćamo poreze....
al je Zato cijena Taxia ko da je Pariz bila corona ili ne !
Boli nas briga, samo se zalis i kukas, to je najgora slabost.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Znaju Hotelijeri i Ugostitelji sve kakvi doktori i naucnici sta gazda kafane kaze tako ti je to.Mozes misliti udar na ugostitelje ne mogu vrsiti utaju poreza 2 dana.Katastrofa.
Slobodno sve otvorite. Ustavni sud je donio odluku da su sve te mjere Kriznog Staba NEUSTAVNE! Svaki sud va MORA OSLOBODITI!!!
zbog Bjelašnice, Jahorine, Igmane imamo stanje kakvo imamo...da bi nekolicina profitirala ostatak države ispašta
U proslu nedelju sam bio na Trebevicu, u hotelu Pino.... I basti je bilo masa naroda....
Pa bio si i ti. U cemu je problem? Sto ne sjedis u kuci?
Gospodine Amire Hodžiću ! Nema mjera na nivou države, jer nema države. Zar je moguće da to ne znate. Zbog toga Kanton mora za vikend reagovati kako u subotu opet ne bi došlo 18 autobusa iz Srbije. Oni ipak imaju skoro 5.ooo zaraženih dnevno. Treba zatvoriti za vikend sve i oni neće dolaziti.
Trebate dati finansiranje turističkim radnicima, ugostitelji a, taksi štima, smećarima, ljudima koji rade svoj posao, a opao im promet da se spasi, ono što se da spasiti.
Mjere su neustavne. Stab treba u zatvor
Eto, a otvoreni hoteli će 'dati rezultate'!
Treba konkretan lockdown dok se situacija ne smiri, nije nimalo bezazleno stanje
Mrš u podrum!
Inače su hotelijeri poznati intelektualci, epidemiolozi i uopšte SVE.
Danaske svaka pamet zagovara lokdaun!
Sta se pravite pametni! Eto totalni lokdaun od 7 dana bi smlatio virus? Nemojte preko grafjana trazit svoje pravo. Imas Ustav, imas ljude, imas pravo na argumentaciju, pravo na proteste...sta pametujes koji qrc.
Jesu li oni hotelijeri ili epidemiolozi?
Zamisli narod koji ne izlazi na proteste zbog respiratora, zbog općeg kriminala, zbog bijednih i nesigurnih života, na kraju, zbog potpune nebrige za javno zdravlje i nenabavku vakcina, a onda izađe zbog 2 jebena dana zatvaranja kafana?! Mislim da ne zaslužujemo bolje, fuj. "Almedin Šišic
Jeko Almedin?
Kafici i kafane, pored javnog prevoza, budimo realni su mjesta gdje ces se najprije zaraziti. Rijetki su pokusali uvesti mjere, razmaci stolove itd i sad kad je po glavi, aj pomagaj.
Ja ovo vec dva dana govorim. Od ovih mjera nece nista biti, osim ako ovo nije priprema i opipavanje terena za neke buduce lockdowne...
Nek vlada finansira onoliko koliko je prometa imala fiskalna kasa prosli vikend, jednostavno rjesenje