Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pušač sam 5 godina i apsolutno sam za da se zabrani pušenje u zatvorenim prostorima..
Ako možeš kafe bez cigare nikakav ti pušač nisi. I šta je sa pravima nas pušača? Totalno mi je sranje u ćejf kad moram 4 puta ustati od stola da zapalim. Neka prave ventilaciju, pregrade šta god.
Ako ne možeš da priuštiš vođenje hotela pređi na neku drugu ljudsku aktivnost. Ima ih puno. Ni ja ne idem na ljetovanje u Barcelonu jer ne mogu da priuštim.
Mamicinu vam mamu samo daj para pa makar se narod i trovao.
Ja i svi koji puse nikad nisu pitali da li smeta nekome,a i da kazes da smeta svejedno to rade,pa kad im ga sad steve nek ga puse vani....
Istina da, u HR se digla isto frka ali su vlasnici kafica(vecih, manji kafici do odredjenog broja m2 nisu obuhvaceni) pregradili prostore staklenim vratima...a u restoranima je zabranjeno, pa svak ko pusi nek se ustane ode ispred ulaza ili u neki za to predvidjen prostor i poslije se vrati za stol...osim kad je recimo 3 ujutro i kad se vise ne jede odnosno kad je neka festa ili zabava, onda progledaju kroz prste i tad se moze i unutra
"pogubne posljedice"... ciste lazi... cak sta vise broj gostiju ce se povecati, vecina ne zeli da im se pluca truju pasivno udisuci dim....ovo je trebali davnih dana urediti
Neka ugostitelji ne lupetaju gluposti. Ista se frka digla u HR ali se ni jedan ugostiteljski objekt nije zatvorio. Kod nas ti pušu dim iz cigara u lice usred restorana, FUJ. O papcima što puše u liftu nemam riječi. Treba zabraniti cigare i nargila barove. Svima će biti ugodnije... Što se mene tiće ko kod hoće neka se ubije od nikotina ali neka izduvava dim svojoj djeci u kući a mene neka zaobiđe.
Nargila bar se sa razlogom zove nargila bar. Ko ne voli nargilu i dim zaobiđe lokal. To bi isto bilo kao kad bi ti otišao na bazen i žalio se da ti smeta voda.
Da li je ijedan hotel ili restoran na zapadu propao kad su tamo zabranili pušenje u zatvorenim prostorima? Ovo je bezobzirna laž!
Moja kona kaze ebe se meni ja cu vazda da pusim, lijepo od nje.
Popusili smo... generalno
Hajde ba, kad je pola hotela u državi ukinulo alkohol, što neće i cigarete? Šta fali... ima halal gostiju sve više i više... nego hoće li se odnositi ovo i na nargile? Pa šta će nam nova generacija bošnjaka dudlati ako ukinu nargilu?
Na što su ljudi spremni. Uništiti zdravlje drugih kako bi oni napravili što veći profit. Fuj!
Pa kad je spreman dat svom djetetu tablet od kad progleda i čokolino pun šećera da ušuti, što ne bi mene trovao i gulio za pare.
Zabraniti svuda, ko hoce da pusi neka to radi u svojoj sobi
hoce li hotelijeri i restorateri dati svoj profit za lijecenje oboljeim od raka pluca? o d j e b i t e