Komentari (201)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako tuzna prica. Nemogu da citam bez suza u ocima. Nadm se da je ova curica prezivljela. Naj tuznije je sta su nasa dijeca sa svih strana pretrpjela. Nadam se da ce mo nesporazume rjesavati dialogom a ne ratom.
jos ti fali ko nas bre zavadi
hebem te nepismena ko ti ukljuci internet
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Citas komentare i najezis se, te ovo te ono. Te cetnici, ustase, balije i ostala gamad. Niko, ama bas niko bilo kakvu informaciju o djevojcici. Tuga da nemoze biti gora - pod hitno nam je potreban okupator!
djecu su silovali...pa gdje ih nadjose,odakle dovedose sejtane?? sjeme im se zatrlo... nikad ni oprostit nit zaboravit
Iskreno se nadam da će je pronaći živu i zdravu.. Ono što se desilo je nešto najgore što je čovječanstvo dopustilo nakon Hitlerovih prenosa.
Dobrica Cosic je rekao : -„Laž je srpski državni interes.“ -„Laž je u samom biću Srbina“. -„U ovoj zemlji svaka laž na kraju postaje istina.“ -„Srbe je toliko puta u istoriji spašavala laž…“
Na slici djevojcica od 8 godina? Jest ako se rodila s 5 godina....
puJ-do brate otice bake a doci ce nam fahro nema nama drug spasa a cro i srb fasisti i dalje vrebaju!!nisu uspjeli u ratu i sada u miru polahko nas sputavaju
Gamad fasisticka i zalosno al haman bosnjo vec zaboravio
Sa kakvom mi bagrom bolesnom zlocinackom zivimo.. I onda opet se utrkujemo da kupimo auto stan...a vojsku nam ukinuli razoruzali a uskoro ce da se napuni 40 50 godina od zavrsetka rata??? A znamo sta se desava svakih 40 50 godina na balkanu Bosnjaci dodjite pameti ili vas nema..
@puJ-do nece te niko dirat..u svom si, ba svom si
SRBI GENOCIDASI OTPAD OD LJUDI
Sam tekst govori o kakvom se ratu radilo u Bosni, fasisti i brdzani protiv nenaoruzanog stanovnistva
Ako je živa sad vjerovatno ima 30+godina..kako joj bar ime ne zna...svašta..
@jk94 nadam se i ja
@mimi1 vala bas .. valjda bar ime da zna..
Izmišljotine...
Pa kako objašnjavate operisanu i spašenu djevojčicu iz Goražda u vojnoj bolnici na Sokolcu kojoj nije falila dlaka sa glave. Ko bi dušu ogrješio o jedno nevino petogodišnje djete. Sram vas bilo, puuu...
kod pala domaćin u ratu sakrio i spasio svu pokretnu i nepokretnu imovinu jednog vikendaša iz sarajeva, muslimana, poznati fudbaler
@thea ...pa šta? svi smo se brinuli za svoju teško stečenu imovinu, to je prirodno. ovdje je poenta u muslimanima da su JEDINA žrtva u bosanskom građansko-vjerskom ratu, sa elementima velikodržavne agresije srbije i hrvatske; a taj sindrom "vječne žrtve" sigurno vodi do ekstremnog jednoumlja. jer su bh. muslimani, generalno islam, onaj element s kojim gringosi-amerikanci najlakše manipulišu, i najveća su prepreka za uvođenje b-h u evropsku civilizaciju!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
hoće holanđanin svojih 5 minuta slave... ispasti spasitelj u sopstvenim očima. kako bi bilo da ne učestvujete ni na koji način u ovim ratnim igrama?
lik nezna ni kako se dijete zove mogao je to bar zapamtiti