Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto njih u Bosnu u pola cijene
Eto njih u Bosnu sa trostrukom cijenom
@fbUser1584033535 Kineski je samo virus ispravan i hara cijelim svijetom.
To ce biti Humanitarna pomoc za bjedne drzave,..
Mii smo proklet narod, sve hocemo tudze, svoj kudimo na kraju jebiga!🙊
I pored ovakve krize Turska Španija a sad i Holandija su kao principijelne zemlje u vezi zaštitne i druge opreme jasno izrazile i ukazale primjedbe na Kineski slab kvalitet osim Srbije i ovakvih koji su srozani i koji Kineze uzdižu u nebo
Ako za Holandiju ne valjaju, za Srbiju su prva klasa i pored toga još ih Vučić i cijela Srbija proziva kao spasioce i prijatelje ali ne racunaju da će ih Kinezi potpuno okupirat
Mofli bi i kod nas ovo peoizvoditi i izvoziti
@x11111taysonnn Mogli..
sad ce ovi divni ovi krasni govnari od politicara te iste maske nama uvaliti i podvaliti
Sponze nece nositi... Nece im se vidjeti duck labrnje hijaluronske
Kina već zna danas da neće biti više kao prije... Mogu se pokazivati kao pomagači ali ništa to ne pomaže više... Džaba im bila luka u Grčkoj. autoput za EU, itd... Sad u krizama mogu države sve opet preuzeti zbog nacionalnih interesa... Željeli su globalno a nisu partner... Ne ide to tako više... Italiji prisjeo kineski paradajz u njihovom kečapu.
Što ih niste poslali nama? Ionako se kod nas to nosa samo radi psihološkog efekta i ništa drugo.
Poslije ovoga ako Kina izveze u EU i USA jedan kišobran biće zadovoljni
Teška kampanja se vodi protiv Kine već par godina. Ništa novo.
Eno Spanci nisu zadovoljni sa 640 000 testova uvezenih iz Kine. Ljudi se nasli u belaju i narucili, kao, brze testove, ne bil' sto prije prekinuli lanac zarazavanja, a ono tacnost testa 30%, umjesto obecanih 80%. Kaze, od 10 pozitivnih slucajeva, test pokaze samo 3 kao pozitivna, a 7 kao negativne. Ispade da je bolje ne testirati na takav nacin, jer ti je taj 'pozitivni' (za koga takav 'test' kaze da nema koronu), onda, - virusna bomba.
Daj te Bosnjams da im se nevide krezavi zubi 😂
Ovakvw maskee su stigle i u Srbiju pa se srbi hvale kako su dobili pomoc
Nedaj nam boze da kina i rusija vladaju svjetom kao sto vlada Amerika. Svi bi bili streljani pobijeni i vrsila se nad nama turtura.
Male ispravke, zabilježeno je 9762 slučaja zaraze. Broj zaraženih kao ni umrlih nije tačan, jer se testiraju samo osobe sa ozbiljnim simptomima. A ako neko umre sa simptomima korone, a nije testiran, ne vodi se u evidenciji.
@vrhovni miš Od 14:00 taj se broj popeo na 10866 zarazenih i 771 umrle osobe.