Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A divi ovo hahaha Direktor Granične policije BiH Zoran Galić donio je odluku o suspenziji svog savjetnika Svevlada Hoffmanna. Tužiteljstvo BiH protiv Hoffmanna je prije mjesec dana otvorilo istragu zbog kaznenog djela zlouporabe službenog položaja i ovlast
@The Maniac 1987 Koje taj ,šta je taj Hoffmuškarac?
ovaj lik Hoffman je vece zlo od svih politicara kad ih skupis zajedno. tako podao i pokvaren lik. meni je nudio poziciju da me unaprijedi u granicnoj policiji da šmekam za njega ili da me unisti. hvala Bogu pa sam napustio granicnu policiju na vrijeme
Ovakve je hićo Fabio plinom, a sada vidimo zašto
@SDApapci davio
ovaj Hoffmann kao da ima radon mjesto profesionalnog tuzitelja I usput promice sebe na funkcijama!
Najveci kriminalac unutar Granicne policije bio je Herr Hofmann radio je sta je htio, zaposljavao je koga je htio i kaznjavao je koga je htio, pa kada se nije mogao dogovoriti sa Herr Galicem onda je otisao na suspenziju. Jedno velko zlo je Herr Hofmann i Herr Galic skupa sa njim.
Iz kojeg "reda" Svevlad dolazi, Tita ti?
Kad politicari pocnu biti osudjivani onda drzava zivi, ali kod nas da Bog da ikad
Hofmanu i njegovoj lozi ne treba dati da se razmnozavaju uopće. svijet će biti bolji. PS.Mektica i ne komentarisem jer ga i ne znam.
Hoffmann Bosnjak ??? Wtf mjesavina osmana i austougara?
Nisu problem ni Hoffmann ni Mektic, vec ovaj portal koji objavljuje ovakve vijesti! U normalnom demokratskom svijetu je normalno da se podnose prijave, ali to ne znaci da je neko kriv sve dok se ne dokaze krivnja. Ali kod nas je vijest kad neko podigne prijavu! Smijesno i zalosno.
al narusavanje medjunarodnog ugleda ajd sve ostalo a djes nam na medjunarodni ugled... 'ebote ko da se ne zna u cemu smo prvci... mislim da u svijetu najvise optuznica za kao zloupotrebu polozaja mito I korupciju ima u BiH. svaki dan procitas kako je protiv nekog podignuta optuznica za zloupotrebu polozaj I ovlasti... smijesno..
REALITY SHOW za OVČICE !!! BIRALI ste , sad GLEDAJTE !A svi MEDIJI postali su ŽUTA ŠTAMPA pa i KLIX PODRŽAVAJUĆI ovaj SHOW ! Mediji ne PROPITUJU POLITIČARE o suštinskim stvarima važnim za GRAĐANE i ne postavljaju pitanja o KATASTROFALNIM EKONOMSKIM, ZAKONODAVNIM, OBRAZOVNIM, ZDRAVSTVENIM....REZULTATIMA ove VLASTI ! Ko je kome šta REKAO, ko je koga TUŽIO, ko je kome NAMJESTIO....to su VIJESTI NASLOVNICA !!!
Prema navodima optužnice, navedene osobe su zloupotrebom položaja i ovlasti počinile kazneno djelo visoke korupcije koja šteti međunarodnom ugledu Bosne i Hercegovine, a dokumentirana su različita vršenja zloupotrebe položaja ili ovlasti najviših državnih dužnosnika i službenika u
Ministarstvu sigurnosti BiH prilikom realiziranja međudržavnog projekta prekogranične saradnje u oblasti vatrogastva, a koji je finansirala delegacija Evropske unije u BiH, a vrijednost projekta iznosila je 198.454 eura.
Ubi na konstitutivnost. 🤦‍♂️
Realitz