Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gasi mjesalicu, motaj kablove.
Ko' da kontrolise i cuva sator?...OSBIH rade samo do 17.00h...petkom u 11.00 odose kuci do ponedjeljka
Hajde, dogovorite se više, pizda vam ma.terina!!!!!!!!!!!
To su pametnjakovici u manjem. Genocidno entitetu
Kakva je izolacija natrpati 40 ljudi u jedan šator? Objasni nam Sevlevade.
bolje i to, nego gomilati ljude tu na 15 dana. ionako bi se kapaciteti popunili do vikenda. bitnije je osigurati da osobe sa propisanim karantinom ne napuštaju isti.
Sva ova situacija ce pokazati neozbiljnost i nesposobnost vlasti i politicara. Koliko god to sada nebitno zvucalo, potrebno je ovo dobro kazniti na izborima! Ako se ne opametimo u ovakvim situacijama, necemo nikad.
ALBERT HOFFMAN
To se Radoncic pravi da nesto radi.
Boze pomozi nam svima, ovi ne znaju ni sami sta rade.....
Jedino se sami uz Božiju pomoć možemo sačuvati, od vlasti se nemamo čemu nadati. Zapamtiti i glasati na jesen
Maste nas kao po obicaju ,granice nam i dalje otvorene kao propuh!!! ZATVARAJTE SVE GRANICE GDJE NEMA SATORA I PODHITNO ZATVARAJTE AERODROM PHIZDA LI VAM MATERINA VISE!!!!! STA SE CEKA ?!?!?!?!??!
Ovi šatori ne igraju nikakvu ulogu. Jednostavno zatvoriti granice privremeno dok se ne pronađe solucija kakva.
Niti se zna ko pije, niti ko placa - bruka i sramota, totalna neuredenost i anarhija cjelokupnog sistema, od opcina, kantona, federacije i RS-a, do drzave.
To je za ukras svakako, da se možemo diviti..