Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NECU ULAZITI U SUKOB OVE DVOJICE OSIM DA CE OVAJ HOFFMAN BRZO U CORKU ZBOG KORUPCIJE U GRANICNOJ POLICIJI KOJA JE PROPUSTILA DESETINE HILJADA MIGRANATA IZ SRBIJE U BIH, A KOJIMA SE NAPLACUJE ULAZ U BOSNU I USMJERAVANJE KA BOSNJANSKIM VECINSKIM PODRUCJIMA! HOFFMANE, TEBE CUZA CEKA!
TADICKA CELIJA 16, GALIC CELIJA 17 I HOFFMAN CELIJA 18.
A ko je ovaj lik, sta se on digao?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
E cuj Kim Camp… na daleko poznati hrvatski humor. Haveru, nekad je bolje sutiti a ne ovako od sebe budalu praviti.
Campara je lazov,karijerista a u biti neradnik.On godinama vrijeme provodi u kafanama.Njegovo stidiranje bilo je nosanje indexa na upis ocjene,tata i mama nosali.On lahka Minhenska brigada.
Ovaj Hoffman je prije nekoliko godina kad su zaposleni u graničnoj policiji imali nekakav protest zbog plata, javno prijetio građanima da će biti u redovima na granici jer će granični policajci namjerno razvlačiti pregled. Bio sam u jednom takvom redu na Doljanima kad se u kilometarskoj koloni bebama pržio mozak a ljudi povraćali...
Mislio sam da će dobiti trenutni otkaz i biti krivično gonjen ali evo vidim on i dalje na visokim budžetskim pozicijama isisava novac poreznih obveznika kojim je prijetio i mučio ih.
Hofffman 2012 najavljuje SVJESNO MALTRETIRANJE poreznih obveznika u vidu temeljitijih provjera putnika u trajanju od 30-40 minuta i to "sve po zakonu" https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/granicni-policajci-rh-i-bih-uskoro-u-zajednickom-strajku-20120719
Ovaj Hoffman mora da je uspješan savjetnik kad je došao ovamo da on nekoga savjetuje.
E cuj svevlad hoffman, jel to neki jevrej?
Ovaj Svevlad je najveci idiot. Direktor drzavne granicne policije(HDZ) stiti Hrvatslu granicu,umjesto da stiti nasu granicu,a ovaj Svevlad ga podrzava u tome. Pametnom dosta. Campara,skidaj ovu neznalici sa funkcije.
Sta je ovo ljudi? Je l ovo kod nas Bjelorusija? Boze me sacuvaj od grijeha ali sa pandemijom dodje spas u Bosnu..Da ne bih skandala ne bi bilo ni ovakvog razvoja i otpljetnjavanja…
Svaka čast Hoffman pravo ste detetkovali ovog demagoga Čamparu
Jel ovo onaj oskarovac, Hoffman?
Savjetnik za kradju, kriminal i besjedu po kafanama
Ja mislim da je ovaj Hofman bezobrazna hulja koja je zaslužna za migrantsku rutu prema Hrvatskoj kroz BiH. Hiljade migranata proďe Bosnom i ode kroz Hrvatsku u EU. To bez ovog lika i suradnje sa policojom Hrvatske ne bi nikako moglo i ne ide.
Korumpirani drot iz granične policije. Samo sebe još nije tužio kloc
Hofmane mrs u njemacku pa maglu prodaji
Hofman Alijin potrčko i ratni kriminalac, kohi je sumnjovim likovima i raznim teroristima i kriminalcima davo BiH pasoš.
Ovaj na svakoj slici drugaciji.. Dana sje izgledo ko tom hanks, sad izgleda ko atif dudakovic
Shape-shifter
TO BAKE SAMO JAKO PRVO KUKIC , KONAKOVIC , CAMPARA , ZVIZDIC .... SAMO OVE LOPOVE ISTJERAJ IZ STRANKE DAJ MLADE LJUDE