Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogu samo reći jad i čemer; - Ukidaju sredstva za djecu sa posebnim potrebama vjerovatno smatraju da im ne trebaju-- čisti fašizam - Ukidaju naknade za porodilje????????????? Gosp. Haris Pleho čuj on se brine o nedostatku sredstava, vjerovatno ga nema u talu oko zapošljavanja (poznato je da je uzimao velike količine novca za zapošljavanje u Domove zdravlja i to relacija On - Trninić- i onaj Sandžaklija Selmanović, od tog novca napravili Pleho i Selmanović Ogromna skalamerije od kuća u Buća potoku). I sad nam se on brine oko sredstava . Stvarno smješno.
Na stav SDP-a reagirao je gradski vijećnik Jusuf Lošić iz SDA govoreći da SDP nije uložio amandmane, a da sada ističe da nije zadovoljan budžetom. Cujte Jusufa kretena,sram te bilo napuni ti svoje djepove kkao ste i navikli vi iz SDA...lopovi jedni
Jao nam novog gradonacalnika,jao nam vjecina,dok je bio Behmen sve je funcionisalo kao sat,pogledajte sad ovu smjehuriju ovu buvlju pijacu,pa dokle visee?
Taman za plate 120 zaposlenih i paušale vijećnika i poneku dnevnicu za odlazak da vide "kako to rade drugi". Oni ionako "nemaju nadležnosti" pa im novac i ne treba za ništa konkretno osim za presipanje iz šupljeg u prazno.
Klub SDP-a ne može podržati ovakav budžet. Moramo pokazati svijest prema građanima, a ne samo sjediti i primati paušal", kaže Talović. Svaka cast SDP jedini ste koji mislite na gradjane.Svaka cast ljudi i hvala vam
Grad Sarajevo kao jedinica lokalne samouprave, po uzoru na brojne evropske gradove i metropole koje su veoma uspješno primjenili osnovne koncepte marketinga u segmentu pozicioniranja i svog predstavljanja na globalnom novou, nastoji da iskoristi prednosti novog načina komuniciranja sa javnosti, koji će doprinijeti boljem društveno-ekonomskom položaju grada. Sa druge strane, prednosti tržišnog pozicioniranja Grada Sarajeva, ogledaju se i u mogućnostima dodatnog iznalaženja izvora prihoda u budžetu Grada Sarajeva.
Gradski vijećnici su usvojili Izvještaj o radu Gradskog vijeća za 2010. godinu. Program rada Gradskog vijeća Grada Sarajeva za 2010. godinu realiziran je u zadovoljavajućoj mjeri, cijeneći teme koje su realizirane, a nisu bile prethodno programirane i realizaciju tema koje su zamjenama i dopunama konačno utvrđene kao programske teme za rad Gradskog vijeća. Bez obzira što je Budžet Gradskog vijeća za 2010.godinu bio umanjen u odnosu na 2009. godinu, svi programski ciljevi su izvršeni u potpunosti.
cccc, svaka čast i gradonačelniku i Predsjedavajućem GV i dopredsjedavajućim na ovom cirkusu
Jad i bijeda, SDU i SDA stvarno zele da uniste ne samo Sarajevo nego i kompletan kanton. Ovakav budžet je sramota za glavni grad jedne drzave.
...jel ima sutlije?