Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nadam se da potrajati njegov zivot bar jos 50 godina....uz rak, leukemiju, sidu i jos par raspadajucih bolesti ...
Nadam se da ce ga sve stici...
Za ovu sortu se koristi termin "krepati", a ne umrijeti.
Ko nas yebe, kada smo se vise bavili njima nego s nama, u tome smo se izgubili. A sta smo dobili. Sta nama znaci sto ce Kradzic umrijeti u zatvoru, mnogi su, pa neka je i on. Ali i mi umiremo gledajuci sta oni rade.
Njega treba na elektricnu stolicu onako ce u zatvoru samo uzivati, i bollje ce zivjeti nego iko od nas.
Njega treba na elektricnu stolicu onako ce u zatvoru samo uzivati, i bollje ce zivjeti nego iko od nas.
Primarno je važna presuda kao pravni akt koji će u cilju pisanja istorije reći nedvojbeno šta se desilo. To je ono što je bitno. Da se još jednom potvrdi ono što je već rečeno u nekoliko pravosnažnih presuda, a to je ko je kome šta uradio, sa kojom namjerom i pomoću koga/čega. Koliko će Karadžić živjeti u pritvoru je manje važno. Važno je da bude živ dok presuda ne postane pravosnažna (za par godina, nakon drugostepenog postupka).
Na sve studentske domove, škole, domove pisaca, kulture, penzionera, crkve, đamije, državne i opštinske ustanove, napisat najvećim slovima, "SMRT FAŠIZMU I SLOBODA NARODU", a i za vjere, ne ima problema nikakvih, vjerujte u šta god ko hoće, nije ništa sporno, a ja sam to sa svoje strane osmotrio malo detaljnije, pa ako ikakva vjera nešto konkretno dokaže odmah prihvatam.
Koliko ce jos zivjeti nije uopste vazno, vazno je da znamo ko su nam komsije i sta misle i spremaju, nasljednici cetnika iz onog rata su pokazali svoju cud 92, novi narastaji se u istom duhu odgajaju u rs-u, ako nekom nije jasno poslije ovog odusevljenja na palama i opcenito u rs-u onda apsolutno zasluzuje da mu se na vlastitoj kozi ponovi 92 i svi zlocini od divljaka koji nasljedjuju radovana koljaca.
E radovane crni radovane zemlja ti se radovala..
"Karadžić će umrijeti u zatvoru" zelim ti jos dug zivot Karadzicu. zelim ti jos neki 30 godina, pa tek onda da CRKNES u zatvoru, ne da umres
Poslucu mu ja svoje pishe da uziva
Ono što ostaje iza Radovana Karadžića je njegovo djelo, a to je Republika Srpska, koju je i Alija priznao. Za uzvrat Muslimani su postali konstitutivni narod pod nazivom Bošnjaci, što Srbi priznaju.
@ama-ja RS i konstitutivnost Muslimana (bošnjak) su kategorije koje je definisao Deytonski sporazum i vezani su pupčanom vrpcom kao majka i dijete. Ukidanje RS znači i ukidanje konstitutivnosti.
@bosnjakinja1992 Konstitutivnos ili državotvornost mora postojati. Muslimani su bili konstitutivni narod u Republici BiH, tako da oni nisu ništa dobili ali jesu ostali bez Republiku (države).
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Da je hrabar ubio bi se i nebi dozvolio da mu izreknu presudu ali nije on Njemacki oficir nego Srbska kukavica
I da ga jebu što duze.
Prosjecan zivotni vijek u nas je oko 70 godina. Prvih 20 si dijete upoznajes se i socijalizujes(doduse Djikani su uvijek volili osamu pa su zato i kuce pravili u vukojebinama) 20 godina spavas Ostakak pricas o nacionalizmu i prevarama..(ko ce koga zajebat)
steta trosenja medijskog prostora na ovakve, sta god da sud odluci. potpuno ignorisanje je jedino ispravno. steta i za ovaj moj komentar, prvi i zadnji na njega potrosen.