Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PAPI TRPI ONO STO COVJEK NEMOZE.
Ja ne trazim puno,hocu bilo kakvu drzavu koja funkcionise !!! Ovi na vlasti nisu htjeli,SDP hoce
Tuzlak da ti i nenapišem ti znaš šta si .............. cmok !
Joooj jedva cekam izbore da zbacimo ove mravojede sa vlasti SDP roolz
hehe, znaci i vi bi da bude neko od vasih predsjednik RS, pa kako onda da je ne priznajete? :), nazalost neznate sta hocete, necete vi u EU ni do 2200
Još 13 dana i nacionalističke gnjide idu u smeće! Gore od ovih krvopija ne može! ZA ČOVJEKA! Crvene brigade danas u Istočnu Bosnu u Bratunac u 17.00.sati na Drinu jednu jedinu! Svako ko je sinoć gledao \'\'60 minuta\'\' mogao je da vidi da je Zlatko za one mahalaše BEEEEEEEEEEEEEETOOOOOOOOOOOOONNNN!!! Tihić ljigava i podlac to znamo al Radončić napreduje. Nakon 8 godina čerečenja u \'\'Dnevnom Avazu\'\' sad je \'\'je li tako gospodine Lagumdžija\'\'! IZGRADILI SMO DRŽAVU JEDNOM, IZGRADIĆEMO JE OPET!!!
i ja sam za ovu Stranku!i njihov programi kandidate.ali moramo malo razmisliti o drugim strankama.svim srcem zelim pobjedu sdp-a i komsica.ali mislim da ce sdp pobijediti u svim malo ,,urbanijim,, sredinama dok ce sda i ostale nacional stranke da pobijede po selima i vrletima i tako ostvariti svoj rezultat.za clana predsednistva ne sumnjam da ce to biti z reda sdp-a.ono sto je porazavajuce je to da ce nacionalisti ipak uspjeti da osvoje vecinu u parlamentu i tako i dalje da nastave da blokiraju ovu jadnu drzavu.i sve nas u njoj.volio bih da nije ovako i da bude u krivu ali sve mi lici na nacionaliste nakon izbora.
SDP će uzeti izbore i 4 godine šupljirati kako je malo vremena da se bilo šta uradi . Opet će im ljudi dati povjerenje za naredne četiri i opet ništa neće uraditi i tada će mnogi vidjeti da su opet izrađeni . Živi bili pa vidjeli .
Rešo iz SDP ima partijski zadatak da loži raju parolama . To Rešo evo vidiš da se raja pale taman da je Lagumdžija otišao na pijacu oni se lože . SDP,SDP,SDP -eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !
SDP do pobjede
Dosta pozicije, ide sad opozicija da vidite levati kako se to radi stvarno dosta ste se igrali države, pustite prave ljude da je stvarno naprave ZA DRŽAVU ZA ČOVJEKA
hvala na podršci, znao sam da vi znate šta valja! idemo zajedno do konačne pobjede! Svi za državu za čovjeka
Niti jednoj stranci nije stalo do RS-a kao SDPu. I dobro su rekli, kandidati drugih stranaka žive u veleljepnim kućama i stanovima po Sarajevu, Tuzli, itd. a svi SDPovi kandidati su povratnici i žive s narodom koji se vratio. Nema dileme više za koga ću glasati, SDP zacementiran :).
Mogu li ja dati 5 glasova? SVakoj politici po jedan? Ne znam koja mi je najdraža... Možda ekonomija, mada su i ostale jako privlačne!!! Samo naprijed ljudi, svaka vam čast!
Izbori su naši odustanite ostali na vrijeme, biće vam kasno kasnije da se kajete :) Živio SDP 5 politika je naše bolje sutra!