Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovdje se drzqva ne brine ni za ove narode kojoj pripqdaju a kamoli za migrante! Trebali su se informisati prije nego su se uputili u BiH!
"Naši" centri za izbjeglice 90tih u Njemačkoj su bili puni djece i žena. Djeca se igrala čitav dan dok su muškarci tražili posao (ako su mogli) ili išli po opštinama. A ovdje nigdje djece. Muškarci ništa ne rade. Samo sjede ili se tuku...
Novac je ispario za migrante sad se naguravaju I predlazu gdje da se smjeste .gonite ih ondje gdje je donacija stizala od EU.
A Dragan Mektić otisao u Čile na konferenciju sa Samirom Rizvom. Baš su nesikrani za stanje u USK,
saljite jadne ljudi Angeli
Kako je samo moguće da političari to tako posmatraju bez da išta urade to je meni nevjerovatno znači nemam riječi jbte. 40mil eura dobili pa dokle više ovako. Ovih dana mi fakat prekipilo užas
Ja kao građanin Bihaća nisam u stanju da lijepo izađem i prosetam svojim rodnim gradom, zbog ovih izbjeglica. Za ovo sve je Sarajevo krivo po k'o zna koji put su pokazali da im je Krajina ne bitna. Dobro je Bakir rekao općina Centar vrijedi kao 10 drugi!
GLEDAJUĆI IH SVAKI DAN NIKAKO MI NIJE JASNO KAKO SE BIHAĆ ODBRANIO U RATU JER OVO JE GORE NEGO RAT. SAMO POLAKO GRAD KAPITULIRA A OVI IZ SARAJEVA ŽELJEZNICA,CENTROTRANSA I OSTALIH NELEGALNIH PRIJEVOZNIKA I DOMAĆIH IZDAJNIKA ČUĆE KAD JE KRAJ.
@dijamantbeha Krajisnici su srcani borci ali nisu divljaci. Zasto bi iko napao jadnika iz Pakistana?
Ispade BiH prava vuko*ebona u koju svako moze uci kad hoce. A drzavljanima BiH trebaju vize za skoro sve rapske zemlje, pa i Iran, Pakistan, itd. Hajde probaj uci tamo bez vize. A jos i ako si zena, neudata, 95% je da uopste vizu neces dobiti. A u BiH ulazi kako ko hoce, svakakva bagra. Madjarska je to fino sredila, zato ih i zaobilaze Zasto ne idu migrantske rute kroz Madjarsku, Slovacku, Cesku, Poljsku?
u saeajevu se grade biciklističke staze dok ulice u bihaću liče na švicarski sir. sarajevo otima pare sirotinjskim kantonima i luksuzira. to vam je centralizam. trebaju svi kantoni prestati uplaćivati novac sarajevu i vraćati im ove migrante što nam šalju.
Očekujem reakciju iz EU kako su zabrinuti..
bosanci i hercegovci hrvati ,srbi i muslimani ,,, migranti nece u europu, sto je uslo uslo je pokoji se moze provuci i to je to ,vama se prica suplja prica a na vama gradanima i samo na vama je da to rjesite ili ce postati zauvjek dio vasih zivota i vase djece , vlast to nece rjesiti zapamtite ,pustace suplje price i dok skontate nece biti kasno nego prekasno, samo na vama je da rjesite zapamtite to
samo gassiiiiii i šalji u sarajevo i zenicu. odmah bi prestali dolaziti.
Mnogi kazu pustite ih u EU. Pa da njih puste doslo bi jos 100 puta toliko i onda nikad kraja tome. Kad su Madjari zavrnuli slavinu prestali su dolaziti.
Napravite kamp u nicijoj zoni na granici izmedju hrvatske i bih i zabranite im ulazak u BiH. Na taj nacin ako su zedni i gladni hrvatska tj. EU ima odgovornost da ih nahrani. Izasli su iz BiH pa nisu nas problem. Ovako dok su u BiH nas su problem.
@ZeGra definiraj tu niciju zonu?
@ZeGra - vi primili lovu a mi da ih hranimo. Već viđen devedesetih i nikad više!
Zasto se migranti smjestaju samo u federaciju❓
Zato što Dodik ne dozvojava u entitet RS :D
@mahalamo Ne svuda u Federaciju, samo tamo gdje je islamska većina jer ipak se osjećaju najbolje kod svojih muslimana.
Već sam rekao - samo otjerati IOM i ostale kvazihumanitarce, koji tim ljudima obezbjeđuju smještaj, hranu, obuću, odjeću.....kad migranti skontaju da nema toga, neće ni dolaziti !!