Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Barem da ima u zadnje vrijeme neka lijepa vijest u medijima a to je raspad sistema u SDA. Da hoce ovakvih vijesti biti sto vise pa da narod bude sretniji. Ko im u oktobru da glas taj ovozava da bude mucen i pljackan.
Slaba SDA jaka BIH!!!!
Gospodine , nemojte da brinete .. Mi iz SDA smatramo da je došlo vrijeme da se raspadnemo jer smo uspješno sakrili tragove 25godišnje pljačke bošnjačkog naroda.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Senad Alić "Šiljo" je još jedna bosanska zagonetka. Djeluje kao da su ga prije sat sa sijena skinuli, a imovina u milionima, funkcije u vrhu kantona.
uskoro ce oni svi
gotovi ste pakaši jedni zeleni, ebo vam bakir kosti trule
Senad Alic je zaposlio sve clanove sire i uze amilija a covjek ne zna napisati jednu prosto prosirenu ispravnu recenicu. Ovakvi klimaci glava su postavljeni jer su Kukicev igraci.
Kukic ima privatni rudnik Banovici i moc je iscrpio zahvaljujuci nasim narodnim parama..iz kojih razloga rudnik Banovici nije u sastavu elektroprivrede BIH...Kukic je osudjeni kriminalac...Kukic je nesto sto i Sarajlic u Sarajevu. Ko ne igra kao sto Kkukic svira odmah bude smjenjen.... znaci Kkukic je poput Hitlera koji se postuje zbig nicega.... taj covjek nema znanje al ima veliku moc manipulacije ljudima ! takvi ljudi ne mogu izgraditi bh drustvo zasnovano na pravednosti.
Treba biti realan i bez ikakve ironije ovo ću napisati. SDA je u potpunom raspadu i u predizbornoj kampanji, najveće svadje i lobiranja neće biti od strane drugih političkih partija, već medju njima samim. Tolika je mržnja medju njima, da će im sigurno trebati nekoliko godina da se konsoliduju. Ne bitno o kome je riječ, ali je vrijeme da neka druga politička partija dodje a tron. SDA više ne upravlja sama sa sobom a kako ce voditi državu.
Dabogda vas neko nekada procesuje! Ukidanjem kantona, ukidamo vladavinu podobnog! Kakvi nacionalni interesi, kurci palci! i Ptice na grani znaju to vec, ali nece vam proci vise! U Tuzli su nacionalisti poceli puuunoo smrdit!
šta ćeš ih sad smjenjivat sad će izbori, svakako će biti smjenjeni
Finska svakom građaninu svaki mjesec poklanja 560 EURA !!!! BiH svojim građanima samo u Sarajevu u NARODNIM KUHINJAMA dnevno podijeli 120.000 obroka !!!
Ono sto je radio SDP prije 3-4 godine sa kolaicionim partnerima sada SDA radi sama sebi. Nema joj spasa na sljedecim izborima.
zato će narod izabrat SDP na izborima jer "vidi šta nam zeleni rade", a zaboravit će da su isto sranje i crveni radili kad su imali priliku za to. Ima narode još boja. Izmjenjate ih sve ako treba. Valjda će biti neka što će valjat.
E moj Bakire, razjeba ti stranku kako bi Fazliće, Softiće, Zildžiće i ostale uhljebio. Pa za njih ni ukućani neće glasati a ti sistem razjeba. Sad će u državi SDA biti u nivou BOSSa. Ovo u fazonu il će meda za mene biti ili ni stranke neće biti. Dno Dna
Stranka nesposobnih ljudi.
Znači Kurko ide u kontru hahahah...ja stranke i govana Tito dragi...
Kukic ga je i postavio za premiera,on ce ga i skinuti,u vladu je utrpao dovoljan broj svojih pijuna da moze da radi sta hoce.
vlada sa tom drotinom na celu nije trebala nikad ni biti formirana........o vas sad hebe
Jebe Kuko ne vadi..Hoce da pokaže da mu ni Bakir ne moze nista.Ali sve me ovo raduje,SDA puca po šavovima u svim dijelovima BiH,a najodgovorniji je Bakir.
kuko je 70% sda!! zna to i bakir i njegov sarajevski ogranak bande. zato pred izbore bakir prvo ide u banovice gdje se okupi na desetine hiljada sda seljačina. sarajevo i banovici drze sda u vrhu