Predstavnički dom Parlamenta FBiH
0
Hoće li negiranje genocida postati krivično djelo?
Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilo bi dobro da je odgovor DA.. ali ne vjerujem da će to proći
Pa to je trebalo vec odavno usvojiti , a ne da se bjjesna serbska krrvolocna gooveda i dalje izzivljavaju, ismijavaju i plljuju po zrtvama Bosnjackih civvila koje su massakrirali...!!!
Bosnje Nemojte gajit prevelike iluzije, da bi Hrvati mogli podrzat ovaj nakaradni zakon Hrvati ga nece podrzat, mozda Janjicari iz takozvane vlade Srebrenica po definiciji o genocidu NIJE GENOCID
Kakav genocid, gdje je to bilo!?
Negiranje ge.nocida može se kažnjavati samo ako sve strane prestanu da zloupotrebljavaju ž.rtve u svoje ideološko-političke ciljeve. Pa i sam Institut za istraživanje ratnih zl.očina iz Sarajeva zloupotrebljava i manipuliše žr.tvama kako im zatreba ili kako im politički vlastodršci narede. U onome što oni iznose 2/3 su čista laž. Čak su manipulisali i u.bijenom djecom Sarajeva pa na spomenik nisu upisali osmogodišnju djevojčicu hrvatske nacionalnosti. Pitam se samo zašto????????
Ako ja ovo shvatam dobro on misli na svaku negaciju zlocina uopste ., znaci ako neko kaze da su bacali srpsku djecu lavovima u Sarajevu onda onaj ko mu kaze da to nije istina ide u zatvor???????
Pogledati dokumentarac Srebrenica izdani grad i sve ce vam biti jasno.
je..bo vas genocid i s,r,e,b,r,e,n,i,c,a st,ko lojava
E koji sam ja seljak, i čobanin j e b o me onaj otac smrdski, pa i ja sam svjestan da sam musliman i da zivim za ovu domovinu, i volim je srcem cijelim. Ja sam BOŠNJAK i VOLIM BOSNU.
Ma nece proc garant. BiH je raj za ratne zlocince i fasiste svih vrsta...
Neće, jer pravo veta imaju oni koji bi genocid najradije ponovili.
Samo za ovog što kaže namještaljka sdp-a, PREDLAGAČ OVOG ZAKONA JE JASMIN DUVNJAK POSLANIK SDA u Parlamentu Federacije, čisto informacije radi.
bravo za SDP-koja namjestaljka za nacionalne stranke haha
Svakako to treba usvojit, bar na federalnom nivou kad već nema onih koji bi jedva dočekali da se oko toga naprave cirkus kao na državnom nivou. VLADA F BiH - samo naprijed!!!!
Da, u BiH ce i ne pozdravljanje sa Selam Alekum postati zlocin protiv covjecnosti. Moze nam se hoce nam se.
@heheheh lol i ja sam isto pomislio kada sam procitao vijest! YIPEEE
Da ima boga vama srbima bi se djeca bogalji rađali