Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
STOP HDZ APARTHEJDU !!!
@SkakaAbdulah Stop SDA-SNSD-HDZ pljački, uz podršku stranaca!!!
Ja ne znam šta se ovi ljudi čude Radončiću što prodaje državu i udovoljava HDZ-u. Pa ljudi, čovjek je nepresuđeni kriminalac! Kriminalci, pored toga što dilaju drogu, ubijaju, reketiraju itd. oni rade i ove stvari, izdaju državu. Kako kriminalcu stati u kraj? Izađite na izbore!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hoce - ali samo u skladu sa USTAVOM SUVJERENE, NEZAVISNE DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE. Ovo sto Coki hoce, nek predlozi u Hrvatskoj, ima njihovo drzavljanstvo pa nek se s njima igra u zmire, nas nek ostavi na miru...
@GGGolovkin SBB zahtjeva da se popusti Čoviću
Poslednja šansa je kafana u Beogradu radi non-stop! U njoj kurve, lopovi, narkomani, šljam... (svaka istovjetnost sa poslednjom šansom iz tekst je sasvim slučajna!
nista ne potpisivati i ne pristajati na HDZ sulude zahtjeve .... neka Visoki predstavnik nametne rjesenje
Samo debil ne vidi da je Bosna i Hercegovina podijeljena zemlja! Sve dok tri "etnonacionalistička stada" pasu samo na svojoj teritoriji jer trojica čobana u ruci drže šibu (prut) ubrzo neće biti ni trave!
Treba konačno stvarno neko da tamo shvati da Bošnjaci moraju Hrvatima da biraju ljude u organe zajedničke vlasti.
disolucija države, biće optužen kao španiji, nema ko da ga apsi, e ima ako neće sipa ima ko će...
NABIJEM JA NJIH SVE - SVI SU ONI ISTI I NADAM SE DA ĆE GENERACIJE NJIHOVE DJECE I NJIHOVIH NASLJEDNIKA ISPAŠTATI ZBOG NJIHOVOG SEBIČLUKA, TE IH SE STIDJETI ZAUVJEK LOPOVI LICEMJERNI
Hrvati ne znaju riješiti izbore u Mostaru a kamo li da pomisle o državnom nivou
Ovo nisu akcize! Da vidim ko od Bošnjaka može i smije da potpiše bilo šta, što nije evropska građanska opcija? Večina ima svoj stav, a i gard!
Mi smo ba stoka teska.Umjesto da se svi dignemo na noge i na ulicu mi to hladno posmatramo sa strane.Tako nam i treba,ja prizeljkujem neko tesko stanje pa narod mozda,tek tada,progleda.
ni tad se nece narod probudit
Danas Sipa treba da izvrši upad i pohapsi dotičnu gospodu, to će biti najveća i najbolja promjena za ovu državu...
Je li Bakir spremio patike i sorc za bijezanje sa ovog sastanka ???
HDZ uz pomoc SDA koce izmjene izbornog zakona jer ne zele fer i korektne izbore jer znaju ako budu fer i korektni izbori oni gube to je sigurno
glasaću za kriminal i korupciju ! za Sarajlića i Zukićevu abnormalnu teoriju poštenja..
Politika je kurva. Sve je na prodaju.
Mislim da je davno dogovoreno kako ce i sta ce biti, ovo sad je "napeta" predstava. Smijesno. Bas da vidimo kome ce donijeti ista dobro minorna izmjena zakona, a ionako glasa ispod 50% ljudi...