Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Firma EKO REM u vlasnistvu Bicakcic d.o.o. i Muzaffera Cileka (ekonomski savjetnik Bakira Izetbegovica). Broj zaposlenih 1 (direktor). Nikakve koristi stanovnici nece imati od tog projekta, opcina ce dobiti koncesionu naknadu, a vlasnici pomenute firme ce prodavati skupu struju iz obnovljivih izvora koju finansiramo svi mi kroz racune za struju.
Ako se malo bolje proanaliziraju ratni ciljevi, najvažniji ciljevi zauzimanja su bili ekonomski resursi (znam da ima još mnogo onih koji misle da su to neki imaginarni nacionalni ciljevi) upravo da bi se pojedinci na tome obogatili. Dakle sve je već davno isplanirano, a sada kad dolazi do realizacije domicilno stanovništvo se buni, kasno Marko na Kosovo stiže. Ovo se ne odnosi na konkretan slučaj nego u globalu.
Pa ne živi se od kulture...
@Destroyer3 Odlicno receno!Svaka cast.
Unistavaju male rjecice i isusuju koria rijeka za minimalnu kolicinu elektricne energije. Kad ih sve upropaste , sta ce im ostat , pameti svakako i nemaju kada rade ovakve stvari. Narod bez ikakvog smisla za ljepotu, obicne sirovine za politicku eksploataciju.
Samo neka ova firma EKO-REM uleti nešto love ovome Baljeviću, sve će biti u redu! Briga nekog za spomenike u Ustikolini ili gdje već, ali mora nekako lovu izvući!!
Odmah ovim protestantima treba iskljuciti struju.
dok je Tito gradio hidroelektrane na Neretvi i Drini nije bilo ovih ekologa ni elaborata...takodjer kad je gradio termoelektrane, zeljezare, rudnike niko se nije bunio oko zagadjenja i "mogucih uticaja na okolis". Cak ni otrovi iz hemijske industrije i metalurgije nisu brinuli nikoga. Sad svaka susa izmisli neki problem kod gradnje bilo da se radi fabrika, elektrocentrala ili stambeni ili poslovni objekat, a onda se ibrete sto nema posla, fabrika i proizvodnje...
i btw dzamije, crkve, manastiri i drugi simboli zapisavanja teritorije istina, ne zagadjuju okolis ali zagadjuju mozgove mrznjom i netrpeljivoscu... Veci uticaj na kulturu imaju pomenuti objekti nego hidrocentrale i fabrike...
1. komunjare mrzim iz dna duse, svi neki (kvazi)ateisti a kad zapne dozivaju Boga 2. musliman sam, postujem sve bogomolje, ali one danas sluze ne za molitve nego zapisavanje teritorija i politicku propagandu, cak i uhljebljavanje. Sam Boziji Poslanik je rusio dzamije koje su bile uzrok svadje medju ljudima 3. nije problem, zatvorit cemo fabrike i gradilista, necemo ti trovat dijete, bice gladno a onda i bolesno...Onda nemoj kukat na drzavu sto nemas za kifle i lijekova, idi i vodi ga hodzi
odje je eskim radeljas naumio smokve da sadi.
tipicna polupismena Jabucka politika.Otkud Radeljasi ovako aktivni vjerovatno sto i Bakirova nana potice od tog kraja